Evo šta rade Miroslav i njegova žena nakon sudske odluke da je Ilić otac sina svoje bivše ljubavnice

Miroslav nije otišao u rodne Mrčajevce, gde često boravi, već je u Beogradu, u svojoj porodičnoj kući

  • 8

Ekipa portala Telegraf.rs posetila je Višnjičku Banju, gde živi popularni pevač Miroslav Ilić, koji je poslednjih dana jedna od glavnih tema javnosti.

Kako je saopšila Ilićeva bivša ljubavnica Mirjana Antonović, sud je doneo odluku da je Miroslav otac njenog sina Devina Antonovića. S druge strane, pevač tvrdi da još uvek nije dobio presudu, a ukoliko je odluka da je on Devinov otac, planira da uloži žalbu.

Iako sada mediji i javnost bruje o njemu, Miroslav nije  otišao u rodne Mrčajevce, gde često boravi, već je u Beogradu, u svojoj porodičnoj kući.

Pevač je tokom dana, po najvećoj vrućini, završavao svoje obaveze, a onda se vratio kući, gde je njegova supruga Gordana uveliko sređivala.

Videli smo pevačevu suprugu na terasi, dok je sređivala terasu i čistila prozore, te je jasno da je uz svog supruga i da dešavanja poselednjih dana nisu uticala na njihov odnos.

Kada je stigao kući, Miroslav je iskoristio lepo vreme i oprao svoj automobil u garaži, a onda zalio travu i oprao beton u svom dvorišu.

Ilić je bio vidno raspoložen, pa čak ni prilično visoka temperatura nije uticala na njega. Kada smo mu prišli, Miroslav je bio veaoma ljubazan, ali nije želeo da govori o Devinu i sudskoj odluci.

Inače, ukoliko Miroslav uloži žalbu predmet se šalje na Apelacioni sud, koji može uvažiti njegovu žalbu i ponoviti pretres, ali je i odbiti žalbu i tada bi odluka bila pravosnažna.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    27. maj 2022 | 19:47

    Sramota .... gde mu je savest. Decko je ostvaren i zeli konacno da u rodnom listu stoji ime pravog oca. Miroslavova zena je zlo... kao makka trebala mu je reci fa prizna svoje dete.Ne zna se ko je gori , ona ili on. Bas bih vileo da ode do apelacionog suda ... 100% bice odbojen. Sta onda Miroslave, ne coveku????

  • Če

    27. maj 2022 | 20:11

    Nisi video sina bruka.Decko zavrsio velike skole svaka cast Majci .

  • Mmmm

    27. maj 2022 | 21:58

    Uh jaka licnost Miroslav Ilic! Momce n i k a d ne upisuj njegovo ime na izvodu rodjenih . Sta ce ti to. Tebi je majka i otac i majka, u isto vreme bila. Vaspitala, odgajila, skolovala, stasao u dobrog coveka. Ostalo je nevazno. Zelim vam oboma mnogo srece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA