≫ 

Bivši zadrugar opleo po Kristijanu nakon krađe parfema: "On je bio oluk mafijaš, vidim sad puca na veliko"

- Krao je bakarne oluke od kuća, pa ih preprodavao, uzimao čovek ozbiljnu kintu za to, pa je prešao da krade bicikle - tvrdi Zverka

  • 2
Aleksandar Bogunović Zverka Foto: Telegraf

Nakon što je u medijima objavljen snimak krađe bivšeg robijaša i rijaliti učesnika Kristijana Golubovića u jednom tržnom centru, oglasio se i njegov bivši cimer, Aleksandar Bogunović Zverka.

Zverka i Kristijan nisu proveli vreme samo u rijalitiju, već i u zatvoru, a sada je zadrugar opleo po Goluboviću.

- Imam ortaka koji je ozbiljan igrač bio u Nemačkoj i koji zna Kristijana i šta je radio po Nemačkoj.. Krao je bakarne oluke od kuća, pa ih preprodavao, uzimao čovek ozbiljnu kintu za to, pa je prešao da krade bicikle, veruj mi ovo je 100000% istinita priča, ja ne izmišljam takve stvari niti sam u tom fazonu - rekao je Aleksandar, pa dodao:

- A isto znam da se zadužio para nekim likovima iz moto kluba i da je zapalio za Bg i pravo u Zabelu inače bi ga ovi ubili da je ostao tamo, to su ozbiljni igrači i sa njima ne mogu da se izbore mnogo jače glave od Kristijana oluk mafijaša. Sad vidim da je prešao na parfeme u tržnim centrima, sramota se nastavlja, ali ko poznaje njega to nije ništa novo! Al' dobro brate, puca čovek na veliko, nisu parfemi jeftini nimalo. Nek ide malo i markete da poseti - rekao je Bogun za Republiku.

Podsetimo, bivši robijaš i rijaliti učesnik Kristijan Golubović glavni je akter snimka koji nam je poslao jedan naš čitalac.

Na video zapisu koji su zabeležile sigurnosne kamere jedne prodavnice u tržnom centru, zabeležena je šok scena.

Naime, Golubović i njegova devojka Kristina Spalevićev, u prvom trenutku ne nose korpe za kupovinu, a on, nakon razgledanja uzima jedan parfem sa police i, navodno, prema rečima osobe koja nam je uputila snimak, stavlja ga u kesu koju je nosio.

U sledećem ternutku, na snimku se vidi da Golubović ipak odlazi i uzima korpu, međutim, ostalo je nejasno da li je parfem stavio u nju ili ne.

Video: Kristijan Golubović u šopingu sa ženom, svima je bilo čudno gde je to stavio parfem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA