Sanja Miletić vodila borbu sa opakim virusom: Odlučila da prestanem da radim teške i naporne romske svadbe

Pevačica je usled preforsiranja organizma dobila koksaki virus sa 29 godina

  • 1
Sanja Maletić Foto: Nikola Tomić

Pevačica Sanja Maletić ranije je morala da napravi veliku pauzu u karijeri, s obzirom da je njeno zdravlje bilo narušeno. Naime, ona je imala koksaki virus kada joj je bilo 29 godina, a kako se sada prisetila, do ove dijagnoze je došlo zbog mnogo nastupa, odnosno preforsiranja organizma.

- Nažalost ja sam sa 29 godina dobila koksaki virus. To je inače bolest sportista kada se preforsira organizam više od onoga što može da podnese. To mi se desilo zato što sam radila svaki dan u nedelji i to dva dana Pariz, pa Švajcarska i Nemačka. Taman se vratim, imam jedan slobodan dan u nedelji i pozovu me Đani i Acko Nezirović i kažu mi da ustanem, obučem se i da me čekaju u kafani. Naravno, mladost, imaš energije i snage za sve i ja odem.

- To je kvrcnulo sa 29 godina kada sam otkazala američku turneju sa Nedeljkom Bajićem Bajom - prisetila se pevačica i dodala da je želela da nastavi da radi, međutim, morala je strogo da miruje narednih nekoliko meseci.

- Pitam ja doktorku da li smem da idem u Ameriku, ali kaže ona meni da ne smem ništa teže od kašike da dignem. Četiri meseca sam ležala u krevetu, nisam smela ni da se preznojim, nisam smela da rizikujem. To je bilo mesecima strogo mirovanje i tako sam odlučila da prestanem da radim te teške i naporne romske svadbe koje znaju da traju po dva dana i dve noći - ispričala je Sanja za Grand Online i poslala poruku svim mlađim kolegama da pronađu balans u svemu.

Podsetimo, Sanja Maletić se inače godinama bori za potomstvo, a nedavno je rekla i da nikada neće odustati.(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA