Sejo Kalač je u jeku popularnosti žario i palio regionom: "Sada peva za 50 evra u kafani"

"Napije se i pravi probleme, hoće da se popne na binu i da peva mrtav pijan", kaže poznanik

  • 10
Sejo Kalač Foto: Youtube/Grand Production

Pevač Sejo Kalač koji se proslavio pesmama "Ala, ala", "Da li si me volela ili nisi" i "Kafanska pevačica", trenutno radi u kafani za 50 evra i kako tvrde izvori, godinama vodi tešku bitku sa alkoholom, zbog čega su svi njegovi prijatelji jako zabrinuti za njega.

Sejo trenutno živi u Hrvatskoj, a njegova zavisnost od alkohola je navodno počela kada ga je ostavila žena zbog koje se razveo od prve supruge.

- U jeku popularnosti, kada je žario i palio regionom, upoznao je jednu devojku iz Slovenije, za kojom je načisto odlepio. Zbog nje je ostavio i suprugu, s kojom ima dvoje dece. S tom ženom je sve bilo super dok karijera nije počela da mu stagnira. Tada ga je ona i ostavila. To je baš teško podneo, od tada je počeo mnogo da pije i da se skoro pa ne trezni. Pokušavao je i da se leči, ali sve je to bilo kratkog maha, želja za pićem bila je jača od njega - priča izvor za Kurir i dodaje:

- Teško ga je gledati pijanog. Peva tamo u jednoj kafani u kojoj ima malo stolova. Gazda mu da 50 evra, ako unapred to ne popije. Mnogo voli pesmu i želi da peva, ali dok je u tom stanju, niko ne želi da ga angažuje. U diskotekama blizu Knina vlasnici su mu zabranili ulaz. Napije se i pravi probleme, hoće da se popne na binu i da peva mrtav pijan. Strašno je sve to kad se vidi šta alkohol može da napravi od života - završava izvor za gorenavedeni list.

U jednom od intervjua pre nekoliko godina Sejo je ispričao da je zbog svega što mu se desilo u životu u alkoholu nalazio utehu.

- Alkohol me doveo do dna i dosta lažnih prijatelja, koji su koristili moje tadašnje stanje da žive na moj račun i da se na moj račun opijaju. Kroz razgovor, druženja, kontakte... Ja sam danas jedan drugi Sejo, Sejo kojeg sam oduvek priželjkivao. Staložen, miran, daleko od alkohola i poroka i daleko od lažnih prijatelja i kolega - ispričao je Kalač, koji ipak, kako kaže naš izvor, nije izdržao bez pića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jer

    29. maj 2022 | 12:11

    I sta je problem 50 evra zaradi i plus jede i pije

  • Petar

    29. maj 2022 | 12:32

    Dobro je to. Ja sam gledao Nukija (Nervozni poštar) kako radi na baušteli u nemačkoj. Ljudi se snalaze...

  • Milan

    29. maj 2022 | 13:02

    Čuj musliman a alkoholičar 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA