Andreana između dve vatre: Pokušala da pomiri Darka i Barbaru, oni od nje tražili da izabere stranu

- Uvek neko traži da biraš stranu, da ga podržiš u prepucavanju sa onim drugim, a tako je i u njihovom slučaju - rekao je izvor

  • 1
Andreana Čekić, Darko Lazić, Barbara Bobak Foto: ATA Images, Nikola Tomić, Pixabay

Pevačica Andreana Čekić pokušala je da pomiri Darka Lazića i Barbaru Bobak, jer smatra da između njih dvoje još uvek postoje emocije, ali nije uspela. 

Naime, Andreana veoma je bliska sa Darkom, čak mu je i kuma. Osim s Lazićem, Andreana se zbližila i sa Barbarom s kojom je nastavila da se druži i kada je pevačica raskinula s Lazićem.

- Andreana bi da ih pomiri, smatra da su oboje impulsivni i da tu još postoji emocija, pa ih ubeđuje da daju još jednu šansu svojoj ljubavi. Sa druge strane, kad si između dve vatre nikad ne znaš šta će da ispadne na kraju. Uvek neko traži da biraš stranu, da ga podržiš u prepucavanju sa onim drugim, a tako je i u njihovom slučaju.

- Andreana im je jednom prilikom rekla da nju ne mešaju šta god da se dešava između njih. Ako imaju problem, sami neka ga rešavaju, a ako odluče da se pomire, imaju njenu podršku - kaže izvor za Svet i dodaje da sa Barbara tvrdi da od pomirenja sa Darkom nema ništa.

- Nadam se da će vremenom nestati taj epitet nečije devojke ili bivše koji mi prišivaju. Veza sa Darkom mi je i pomogla i odmogla u karijeri. Non stop moram da se perem, objašnjavam, dokazujem da sam zaslužila da se nađem tu gde jesam - rekla je Barbara i dodala:

- Ljudi su me doživljavali kao neelokventnu, tupavu i mutavu, ali to se promenilo. Na moju vezu sa Darkom stavljena je jedna debela, ozbiljna tačka i nema šanse da se pomirim. Sa njim komuniciram samo oko nekih tehničkih stvari i to je to - izjavila je nedavno Barbara.

Video: Andreana Čekić: Plakala sam kad sam čula da će Darko drugi put postati otac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stena

    30. maj 2022 | 13:41

    Koga ona da miri kad je ista. Rasturila svoj prvi brak, a rasturila i onom drugom njegov. Bese onaj motac kablova?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA