≫ 

"Ovako sam sa ženom rešio bračne krize! Ponosan sam na ćerke, one su mi najveći kritičari"

- Bilo je kriza kao i u svakom braku, mlad sam se oženio, neiskustvo, sve ono što nosi mladost u tim godinama, bio sam non stop po kafanama, radio, dolazio kući u 2 popodne - rekao je Pejović

  • 0

Popularni pevač Aco Pejović govorio je o porodici, ćerkama i suprizi, krizi u braku, kao i dva koncerta, koja je u junu zakazao na Tašmajadnu.

Pejović je otkrio da je u njegovom braku bio kriza i kako su on i njegova supruga to rešili. Aca je istakao da je izutzetno ponosan na svoje ćerke i da su mu one najveći kritičari.

- Bilo je kriza kao i u svakom braku, mlad sam se oženio, neiskustvo, sve ono što nosi mladost u tim godinama, bio sam non stop po kafanama, radio, dolazio kući u 2 popodne. Mojoj ženi to nije odgovaralo, ali smo se izborili sa razgovorima i pričom, uvek sam govorio da se brak zasniva na toleranciji, poštovanju nekoga kao ličnosti, da ima svoj karakter koji ne možeš da menjaš i da je samo tolerancija, što je ključni uspeh jednog braka - rekao je Pejović za Telegraf Jetset.

- Meni nije teško što sam otac tri ćerke, ja sam ponosan i srećan što sam otac tri sjakne devojke, koje s ponosm ističem da su moje i opravdale su moja očekivanja. Imamo ovu malu koja ima 16 godina, na dobrom je putu, videćemo - ispričao je pevač i dodao:

- Pitali su me: "Jesi li Nikola Kojo?", nemam taj problem. Mi smo odavno te priče završili, apsolutno igramo otvorenih karata, nema laži nema prevare. Sve što imamo rašavamo između sebe razgovorom kod kuće. Ne mešam se u njihov izbor, niko ni meni nije uticao na izbor. Ako me pitaju za savet reći ću im, ali sma da namećem ne. Kao i u muzici, šta će da slušaju, imaju svoj izbor svoj ukus.

- Najveći su mi kritičari, peglaju kao niko u životu. Oko garderobe, izbra pesama, bilo šta da uradim. U nekom razgovoru nekome kada sam rekao nešto, pa kao: "Kako možeš, pa ne treba ti to sad?". Slušam ih u većini slučajeva, nekad ne kada se ispostavi da sam ja bio u pravu - rekao je Pejović.

Pevač je priznao da ne zna koliko košta šećer i da ne zna da li ga ima dovoljno u svom domu, a otkrio je da je za kupovinu zadužena njegova supruga, dok on donosi novac u kuću.

- Nemam pojma, ne znam ni koliko košta šećer, ne bavim se time, onaj sam ko donosi novac u kuću, a supruga ide u nabavku i kupuje ono što treba. Nisam niakd razmišjao o tome, znam koliko košta boca vina, tompusi, farmerke, patike (smeh). Koliko košta šećer i hleb ne znam, čuo sam da su bila poskupljenja - rekao je Aco i otkrio kada se poslednji put vozio gradskim prevozom.

- Moram da priznam da nisam, kao klinac, davnih godina kada sam dolazio u Beograd možda zadnji put je bio. Od 1994. godine živim u gradu, nisam nijednom. Navikli smo svi na buku tramvaja. Nemam problem s tim, kao klinac, srednjošklac, navozao sam se toliko autobusima i vozovima, pa mi je sada preko glave - rekao je on.

Pejović je rasprodao koncert 17. juna na Tašmajdanu, a još jedan je zakazao za 18. jun. Pevač je otkrio kako teku pripreme za spektakl.

- Za sada je sve to sjano, u smislu svirki i toga, to je već sve utegnuto u tančine, jer su se desili koncerti od Skoplja, Tuzle, Novog Sada, tu se peglalo oko vokala, svirača i svega. Pripreme oko scene, kakva će scenografija da bude na koncertu, tu još imamo dosata posla i rešenih i nerešenih stvari koji treba da se potvrde zato što je zamiljen neki performans koji bi trebalo da se desi na početku koncerta, a sad otom potom - rekao je pevač.

Video: Pejović o Tomi, Lukasu, večeri sa Piksijem: Bio sam ljut zbog naše reprezentacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA