Stanija meša opasnim atributom, Maja pokazuje šta ima ispod haljine, dok se Tamara oko njih uvija

Starlete su raspalile maštu mnogima provokativnim snimkom iz toaleta

  • 6

Starlete i bivše rijaliti učesnice Maja Marinković, Stanija Dobrojević i Tamara Đurić obradovale su svoje fanove provokativnim snimkom, a mnogi ne znaju u koju pre da gledaju.

Nekada ljute rivalke na Farmi, Stanija i Tamara, očigledno su zakopale "ratne sekire", pa se na rođendanskoj žurki Informera nisu razdvajale, a sa njima je bila i Maja.

One su se provodile na žurki, a čak su zajedno išle i u toalet, gde su se snimale ispred ogledala i provokativne scene podelile sa svojim fanovima.

Stanija je u prvi plan stakla svoju zadnjicu, kojom je zamešala, Maja je igrala i podizala haljinu pokazujući da ispod nje, kako izgleda, ne nosi ništa, dok je Tamara zavodila plesom.

Bivše rijaliti učesnice rapalile su maštu mnogima provokativnim snimkom iz toaleta, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Stanija i Tamara Đurić se ljubile u usta: Nekada ratovale na Farmi, a sad razmenjuju nežnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😷😷😷😷😷

    31. maj 2022 | 13:44

    Sve se pretvorilo u sex droga alkohol. Nikad ovakve bljuvotine nisam mogo da procita pre 20 godina i vise, nekad se znalo sta su dnevne novine, kakve su vrednosti imale a danas, sto vise ko koga, ko skim to bolje, za njih!

  • Ena

    31. maj 2022 | 13:44

    Ništa nisam videla sem silikona.

  • Aaa

    31. maj 2022 | 16:08

    Pa sta drugo i imaju da pokazu,to je posao starleta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA