Marina objavila citat o nesavesnim očevima: Svi komentarišu da je "potkačila" Lazića

Gagićeva se oglasila prvi put nakon okončanja procesa koji je protiv pevača pokrenula zbog starateljstva

  • 0
Marina Gagić, Darko Lazić Foto: Nikola Tomić

Marina Gagić sredinom prošle godine pokrenula je pravni postupak za dobijanje starateljstva nad sinom Aleksejem, kojeg je dobila iz emotivne veze sa Darkom Lazićem.

Nakon nekoliko ročišta, Lazić je pristao na Marinin tužbeni zahtev da joj isplaćuje mesečnu alimentaciju u iznosu od 50.000 dinara, kao i da starateljstvo pripadne njoj.

Gagićeva se sada, prvi put od okončanja suđenja, oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je podelila citat koji govori o nesavesnim očevima, a mnogi su odmah pomislili da je namenjen upravo Laziću.

- Dobar otac nije onaj koji zarađuje puno novaca, već onaj koji ne napušta svoju porodicu - stoji u Marininoj objavi.

Malo nakon što je podelila citat brojni korisnici su komentarisali ovaj njen potez.

"Opa, Marina prozvala Lazića", "Ovo jako liči na Darka", "Plaća li Lazić alimentacije, zna li se šta", glasili su neki od komentara.

Podsetimo, krajem decembra prošle godine Marina i Darko su našli zajednički jezik i dogovorili model po kome će pevač viđati sina Alekseja. Ona je tada neposredno pred zakazano ročište za Telegraf izjavila.

-  Darko i ja smo se u međuvremenu dogovorili i složio se sa tim da daje alimentaciju 50.000 dinara. Stvarno ne znam šta mu je taj dan bilo. Što se tiče viđanja prihvatiću njegove zahteve, dva puta nedeljno. Ako se ne pojavi na sledećem ročištu ovlastiće advokata da on umesto njega sve dogovori. Što se tiče starateljstva, prihvatio je da pripadne meni u potpunosti - rekla je Gagićeva za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA