≫ 

Ovo je ćerka bivše ljubavnice Miroslava Ilića: Za Dianu kažu da je prava lepotica, a evo i čime se bavi

Diana Antonović je ugledni dermatolog, sa bogatom praksom. Njena uža specijalnost su kozmetička dermatologija, podmlađivanje kože i rak kože

  • 4
Mirjana Mira Antonović Foto: Nikola Tomić

Ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović nedavno je na svom Fejsbuk profilu napisala je kako je sud doneo odluku da je pevač otac njenog sina Devina.

Naime, Devina su svi upoznali kroz ovaj slučaj, o njemu su mediji stalno pisali, ali malo ko zna kako izgled Mirjanina ćerka Diana.

Mirjana je vrlo mlada otišla u Ameriku i tamo neko vreme radila kao model, odnosno zaštitno lice firme gde se i udala.

Dobili su ćerku Dianu koja Devina voli kao rođenog brata, ali brak nije bio srećan. Mirjana je kasnije pričala da je njen suprug bio posesivan.

Diana Antonović je ugledni dermatolog, sa bogatom praksom. Njena uža specijalnost su kozmetička dermatologija, podmlađivanje kože i rak kože. Aktivan je član brojnih udruženja, uključujući "American Society of Dermatologic Surgery". Udata je, ima ćerku i sina, prenosi Hello.

Kako izgleda ćerka Mirjane Antonović pogledajte u galeriji ispod.

Video: Nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića na svadbi Živojinović- Prijović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A,

    1. jun 2022 | 07:16

    imaju li neku babu da i nju "predstave ".....?????

  • Elitna

    1. jun 2022 | 09:38

    Ništa ni kćerka ni ona Kćerka prosek mama ima nešto odbojno Znala je da je miroslav oženjen zašto je rađala dete s čovekom koji to nije želeo Ako je već htela dete što ga blamira po štampi on je odrastao čovek Ne podnosim osobe koje na silu ili preko dece ucenjuju nekoga da bi bio s njima Bila si mu avantura i tačka

  • Tijana

    2. jun 2022 | 07:57

    Ostvarila je svoje, sad neka ostavi Miroslava na Miru! Covek se opredelio za zakonitu zenu, prema vanbracnom sinu ne oseca nista, jer ga nije odgajao i kraj price!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA