Tamara ponovo operisala nos, pa objasnila kostim Majkla Džeksona: "Transformisala sam se u nakazu!"

- Prvo sam bila cela u gipsu i nisam mogla da sedim, onda sam shvatila da sam se odradila na Holivud i skinula sam taj gips sa stomaka i ostavila malo da mogu da sedim - rekla je Đurićeva

  • 10
Tamara Đurić Printskrin: TV Pink

Starleta i bivša rijaliti učesnica Tamara Đurić pojavila se preksinoć na žurki u kolima Hitne pomoći, sva u zavojima i modricama, maskirana u pokojnog kralja popa Majkla Džeksona.

Naime, Tamara je pre pet dana imala korekciju nosa, a kako je morala da dođe na rođendansku žurku Informera, smislila je na koji način da se pojavi. Naglasila je da se ona transformisala u nakazu i da je to bila poenta.

- Imala sam hirušku intervenciju, lomila sam nos i vadila hrskavicu, stvarno imam gips na nosu. Tri godine nije bilo žurki zbog korone, rekla sam da sam operisala nos, rekli su mi da moram obavezno da dođem - počela je priču Tamara za Telegraf.rs.

- Onda sam smislila kako da dođem operisanog nosa, Informer napisao pre mesec dana da sam imala 100 intervencija i kao Majkl Džekson, onda mi se rodila ideja - počela je priču Tamara za Telegraf Jetset.

Video: Majkl Džekson na nosilima na proslavi Informera? Ne, to je Tamara Đurić, ili bolje reći Đ-ekson

- Kika, Mirjana Milošević, vizalista, ona je imala tu čast da učestvuje u šminkanju Majkla Džeksona, ona mi je jednom našminkala telo, bila sam oslikana bojama. Vozilo saniteta je privatno, da ne ko ne pomisli da sam uzela nekome prostor kome je sanitet stvarno bio potreban - rekal je Tamara.

- Prvo sam bila cela u gipsu i nisam mogla da sedim, onda sam shvatila da sam se odradila na Holivud i skinula sam taj gips sa stomaka i ostavila malo da mogu da sedim - rekla je Đurićeva.

- Nikad ne znaš kako će neko da odreaguje, u tom trenutku sam se tako osetila lepo sam se osećala,  pa valjda kako zračiš tako i privlačiš. Svi kažu da je bilo originalno - ispričala je Tamara i dodala:

- Bila sam pod maskom, transformisala sam se u nakazu, to je i bila poenta. Jako malo ljudi može da razume moj sarkastični humor. 

Video: Pogledajte kako je izgledalo prerušavanje Tamare Đurić u Majkla Džeksona: Snimljen svaki detalj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    1. jun 2022 | 11:55

    Tebi ne treba transformacija!

  • Živorad

    1. jun 2022 | 13:09

    Njenu sliku ću da stavim u špajz da deca ne kradu džem i slatko

  • eeeeee, cime se vi bavite ???

    1. jun 2022 | 12:25

    Hahahah jeziva je, da se uplasis , moze da bude strasilo u polju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA