Objavljen snimak Stefana Karića i Marijane Zonjić koji objašnjava da li je došlo do prevare

Danas je glavna tema svih medija vest da je navodno Stefan Karić u rijalitiju Zadruga prevario svoju devojku Jovanu Ljubisavljević

  • 2
Stefan Karić, Marijana Zonjić Prinskrin: Youtube/ Zadruga Official

Osvanuo je snimak Stefana Karića i Marijane Zonjić koji objašnjava šta se zapravo dogodilo sinoć u toku žurke.

Danas je glavna tema svih medija vest da je navodno Stefan Karić u rijalitiju Zadruga prevario svoju devojku Jovanu Ljubisavljević dok je bio u vidno alkoholisanom stanju.

Na snimku možemo videti kako Karić ide u ekonomsko dvorište,  a posle svega nekoliko minuta pošla je i Marijana za njim. Bili su sami u šteku i zadržali su se izvesno vreme.

Prvo je izašla Marijana, koja je odmah potražila vlažne maramice i otišla u toalet, a posle nekoliko minuta izašao je i Stefan. Ovo je izazvalo sumnju mnogih da su njih dvoje prešli granicu prijateljstva i da se zaista dogodio intimni čin.

Zbog pomenute scene oglasila se i Stefanova devojka Jovana Ljubisavljević. Na pitanje kako komentariše glasine da ju je dečko rano jutros prevario sa Marijanom Zonjić, bivša učesnica "Zadruge" je kratko za Pink.rs rekla:

- Gledala sam sve do pola 9 jutros. Ne komentarišem, nemam nikakav komentar, hvala. 

Ni Stefanov otac Osman nije ostao imun na sadašnju situaciju, pa je prokomentarisao da iako nije mogao sinoć da isprati sve, on veruje svom sinu i siguran je da ništa loše nije uradio.

Snimak je nedavno objavljen a njega možete pogledati u nastavku teksta, pa procenite sami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA