Miloš Biković podržao Džonija Depa nakon što je na sudu pobedio Amber

Džoni je dobio tužbu za sve tri tačke, dok je u korist Amber presuđeno u jednoj tački

  • 5
Miloš Biković i Džoni Dep Foto: Tanjug/AP, Nikola Tomić

Popularni srpski glumac Miloš Biković pružio je podršku kolegi Džoniju Depu nakon što je pobedio na sudu bivšu suprugu, glumicu Amber Herd.

Naime, Džoni je dobio tužbu za sve tri tačke, dok je u korist Amber presuđeno u jednoj tački.

Prema ovoj odluci, Dep je dobio tužbu za klevetu, pa njegova bivša supruga mora da mu isplati 15 miliona dolara, a on njoj 2 miliona dolara prema odluci suda. No, kada se svede račun, Amber je Depu dužna 13 miliona dolara, a zbog zakona dobiće 10,35 milona dolara.

Nakon pobede na sudu Dep se otvorenim pismom oglasio na Instagramu, a njegovu objavu podelio je Miloš uz emotikon ruke koji simbolizuje snagu, čime je javno podržao holivudskog glumca.

- Pre šest godina, moj, život moje dece, životi onih najbliži meni zauvek su promenjeni. U treptaju oka. Lažne, veoma ozbiljne i kriminalne optužbe iznete su putem medija, izazvale su neprekidnu paljbu sadržaja mržnje, iako nikakve optužbe prema meni nikada nisu podignute - napisao je Dep u objavi.

- U nanosekundi proputovala je vest dvaput planetu i imala je seizmički uticaj na moju karijeru i moj život. Šest godina kasnije, porota mi je vratila moj život. Istinski sam počastvovan - naveo je Džoni u objavi na Instagramu koju je podelio Biković.

- Moja odluka da se uhvatim u koštac sa ovim slučajem, znajući šta me sve čeka, doneta je posle mnogo razmišljanja. Moj cilj je bila istina, bez obzira na ishod. Kazivanje istine je nešto što dugujem svojoj deci i onima koji su bili istrajni u podršci meni. Spokojan sam znajući da sam to postigao - napisao je Dep i dodao:

- Najbolje tek dolazi. Novo poglavlje je konačno počelo. Istina nikada ne bledi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    2. jun 2022 | 12:00

    Dobro kakva je razlika izmedju Lecića i Dzonija u ovom slucaju? Ovoga podrzavaš , a naše kudiš.. ee uvek prodane duše... Imaš Ruski pasoš, mahao si sa njome, obaveza ti je vojska Rusije. Ali kako vidim i njih si prodao..

  • stojadin pavlovic cole

    2. jun 2022 | 18:38

    Hahaha kao milos , retko odvratan tip, on i andrija milosevic dve najvece metle odvratnosti!!

  • Dejan

    2. jun 2022 | 12:33

    Kolega...😂😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA