≫ 

Džoni Dep Jugoslaviju posetio 1992. godine i pred punom salom opsovao na srpskom jeziku

Prilikom prvog dolaska u tadašnju Jugoslaviju u beogradskom SKC-u nastupio je zajedno sa grupom Partibrejkers i bio deo benda jer je svirao gitaru

  • 0
Džoni Dep Foto: Tanjug/AP

Suđenje Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd je gotovo, a porota je pdonela presudu u korist slavnog glumca, a Amber će morati da mu isplati 10,35 miliona dolara.

Tokom šestonedeljnog suđenja bivši supružnici su izneli neke bolesne detalje njihovog odnosa, a Džoni je Srbiju oduševio kada je na jednom ročištu poneo kravatu s motivima mozaika hrama Svetog Save koju je dobio prilikom posete našoj zemlje.

Ovo nije jedini put da je Džoni Dep bio u Srbiji, šta više bio je nekoliko puta, a prvi je bio davne 1992. godine zahvaljujući poznatom reditelju Emiru Kusturici, s kojim je snimao film "Arizona Drim".

Prilikom prvog dolaska u tadašnju Jugoslaviju u beogradskom SKC-u nastupio je zajedno sa grupom Partibrejkers i bio deo benda jer je svirao gitaru. Na nastupu pojavio se i čuveni američki režiser Džim Džarmuš, a Džoni je tada opsovao na srpskom: "Zdravo! Zaj*bi sve, sve je to p***** dim".

Do danas Džoni je Srbiju posetio čak pet puta, naučio je nekoliko reči na našem jeziku. Naravno, tu su neizostavne čuvene psovke, ali i druge reči. Pre par godina, tokom jedne od poseta našoj zemlji, Džoni Dep je čak pričao s papagajem, a u jednom trenutku je čak i opsovao.

On je jednom prilikom u Monte Karlu, u intervjuu koji je dao Jeleni Mandić, nekadašnjoj prvoj pratilji za Mis Srbije i Crne Gore, izjavio kako "obožava Srbiju i Srbe", kada je i pokazao šta ume - izgovorio je tada "kako si" i "volim te".

Džoni je i u najavi dokumentarnog filma "Kreka: Lovac na snove" opsovao na srpskom jeziku i tako još jednom sve nasmejao. Dep je tokom prošle godine snimio najavu pomenutog filma reditelja Slobodana Ivetića najavio u društvu poznatog srpskog scenografa, Miljena Krekovića Kreke:

- Je** ga! Hajdemo da se napijemo - izgovorio je holivudski glumac na srpskom jeziku i tako oduševio prisutne, ali i one koji su ovu najavu pogledali.

Video: Dep pobedio, platiće mu milione za odštetu: Pogledajte reakcije Amber Herd tokom izricanja presude

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA