Sramotno ponašanje na svadbi Katarine i Gobeljića: Zvali novinare, pa ih terali

Novinarka našeg portala je već ispred kuće Katarine Grujić doživela neprijatnost kada ju je pripadnik obezbeđenja mladenaca povukao za ruku

  • 30
Venčanje Katarina Grujić i Marko Gobeljić Foto: Nikola Anđić

Nakon crkvenog venčanja u kripti Hrama Svetog Save, pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić, organizovali su svadbu u jednom prestoničkom hotelu, a pozivnice su dobile i novinarske ekipe, kao i Telegraf.rs.

Novinarka našeg portala je već ispred kuće Katarine Grujić doživela neprijatnost kada ju je pripadnik obezbeđenja mladenaca povukao za ruku prolazeći ispred nje, u nameri da je pomeri.

Iako se činilo, da je sve organizovano po protokolu, do neprijatnosti prema ostalim novinarima je došlo po pevačicinom izlasku iz Hrama Svetog Save.

Naime, pripadnici sedme sile pitali su Katarinu za izjavu, što je nju očigledno iznerviralo.

Nakon crkvenog venčanja, Kaća je rekla da će izjavu dati ispred hotela, a ne kod hrama i da ne vidi u čemu je problem.

Njen stav iznenadio je sve, naročito pripadnike sedme sile, s obzirom na to da su u ime porodica Grujić i Gobeljić, bili pozvani da isprate venčanje i da im je obećana izjava.

- Drage kolege, Katarina Grujić i Marko Gobeljić vas pozivaju da ispratite dolazak zvanica na njihovo venčanje u hotelu Metropol, 2. juna od 16 časova i 30 minuta. Za okupljene novinare i fotografe biće organizovano i posluženje - pisalo je u pozivnici koju smo dobili.

Međutim, umesto mogućnosti da izveštavamo sa venčanja Katarine i Marka, obezbeđenje je bilo izuzetno neprijatno prema novinarima, te je počelo da ih tera, uz obrazloženje da je to pevačicin zahtev.

Pozivnica venčanje Katarina Grujić Marko Gobeljić Foto: Privatna arhiva

Novinarka koja je pokušala da uđe za mladencima u hotel kako bi uzela izjavu, bila je izbačena.

Marko Gobeljić u jednom trenutku izašao ispred, okružen obezbeđenjem i rekao kako će kasnije dati izjavu, međutim, novinarima je rečeno da se udalje.

Video: U produženom Hameru i sa teškim obezbeđenjem: Katarina Grujić i Marko Gobeljić se venčavaju u Hramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    2. jun 2022 | 19:21

    Zasto im se odazivate, i treba da vas teraju kad trcite za njima i sta uopste imate da pisete o svadbi jednog fudbalera sa dve leve noge koji ne zna kako je dospeo tu gde jeste, i pevacice kakvih na estradi ima na kilo.

  • dr mr

    2. jun 2022 | 18:27

    Najsmesnije u celoj prici su telohranjitelji. Hahahhahahhahahahhahaaha zamisli utripovali se da su neko i nesto. E lebe moj mekani

  • Buranija

    2. jun 2022 | 18:08

    Prazilukovići

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA