Vesna Dedić podelila bajkovite prizore sa odmora: Na luksuznom kruzeru obilazi najlepša ostrva Grčke

Poznata novinarka i spisateljica, po svemu sudeći, uživa u „svojoj koži“

  • 0

Popularna voditeljka Vesna Dedić provodi svoj odmor na luksuznom kruzeru sa prijateljima.

Vesna je naporno radila na novom romanu Iskra, tako da je zasluženi odmor odlučila da provede u Grčkoj gde posećuje najlepša ostrva.

S obzirom na to da često obilazi egzotične destinacije i redovno svoja iskustva deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, ponovo je podelila najlepše kadrove sa putovanja.

Poznata novinarka i spisateljica, po svemu sudeći, uživa u „svojoj koži“. Uz set fotografija na kojima blista, ostavila nam je u opisu i citat iz njene nove knjige.

"Sloboda je kada otvoriš oči i ugledaš s druge strane kreveta onog kojeg ti hoćeš, ili nikog ako nećeš! Sloboda je kada radiš posao lako i s voljom, iako bi neki drugi doneo više sigurnosti, nagrada i novca. I kada prestaneš da se bojiš neuspeha i odbacivanja…Kada prestaneš da se pravdaš i budiš zorom jer te muči neka krivica, iako ni za šta nisi kriva“...kaže Iskra, glavna junakinja mog novog romana koji ćete čitati I uživati bar onoliko koliko ja uživam kao gost, stoji u opisu njenih fotgrafija, dok pozira na obali mora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA