Zorica Brunclik na svadbi Kaće i Gobelje uzela mikrofon, pa je zakitili novčanicama: Kemiš svirao harmoniku

Kaća i Gobelja oduševili su se njenom izvedbom pesme "Ne dam ovo malo duše", te su evri samo leteli

  • 3

Katarina Kaća Grujić i Marko Gobeljić venčali su u Hramu Svetog Save, nakon čega je usledio skandal kada je obezbeđenje na pevačicin zahtev teralo novinare iako su ih mladenci sami zvali da prisustvuju svečanoj ceremoniji.

Na svadbi Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića okupilo se "pola estrade", a među njima je bila i pevačica Zorica Brunclik koja se u jednom trenutku latila mikrofona dok je njen muž Kemiš svirao harmoniku.

Kaća i Gobelja oduševili su se njenom izvedbom pesme "Ne dam ovo malo duše", te su evri samo leteli. U ruci pevačice mogu se videti novčanice od 200 i 50 evra.

Podsetimo, Grujićka je nakon crkvenog venčanja rekla da će izjavu dati ispred hotela, a ne sada i da ne vidi razlog zbog čega je to problem.

Ovakav stav iznenadio je sve, naročito pripadnike sedme sile, s obzirom na to da su u ime porodica Grujić i Gobeljić, bili pozvani da isprate venčanje i da im je obećana izjava.

Takođe, kada su novinari nešto kasnije došli ispred hotela u kojem se održava svadbeno veselje, obezbeđenje mladenaca ih je oteralo, uz obrazloženje da je to bio pevačicin zahtev.

Marko Gobeljić u jednom trenutku pojavio se ispred hotela i pozdravio novinare, ali i najavio da će veselje trajati do kasnih jutarnjih časova.

Zorica Brunclik i Kemiš Printskrin: Instagram

Video: Prvi ples Kaće Grujić i Marka Gobeljića na svadbi i to uz Brenin čuveni hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbi

    3. jun 2022 | 04:44

    Da da na svadbi lete pare a neko od vas da pomogne bolestnoj deci jako retko...sramota

  • Sladjana

    3. jun 2022 | 00:30

    Uzas bolje da su te pare otisle u prave ruke u humanitarne svrhe za bolesnu decu koji cekaju svoj red.

  • DANE MARKOVIC

    4. jun 2022 | 09:29

    Tako je tako radi zvezda proslog veka nasa najtiraznija, estrada umetnica i velika zamerka novinaru koji je napiso prisostvavala i pevacica zorica brunckik malo edukacije kod pisanja ona je istaknuta estradna umetnica ispod njenog imena treba da stoji taj status, pokazxala je da i posle 5 decenija bitisanja na estradnij sceni i dalje je u zvezdanoj orbiti, ovde citam neke komentare da se da u humanitarne svrhe ako je to ijo radio na estradi to su bili zorica brunclik i lepa brena, tako da su ove dve umetnice i te kako velike zvezde i humanog srca, dapace jedna je jedina i neponovljiva zorica brunclik, najtiraznija pevacica proslog veka naveci hitovi, milionska prodaja ploca bravo zorice pevaj dok te grlo nosi jer i sam se bog pobrino za to kad ti je i podario zlatno grlo bila si i ostala biser nase narodne muzike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA