Jovana Jeremić na slavu pošla u ovoj haljini: Na grudima joj freska iz manastira, svi komentarišu

Ovim pobeđuj. Sloboda misli, govora. Brzina. Van vremena i prostora. Granice ne postoje. Beograde, srećna ti slava. Zauvek ostani grad slobode.

  • 12
Jovana Jeremić Printskrin: TV Pink

Voditeljka Jovana Jeremić intrigira otkako se pojavila na medijskoj sceni. Njene izjave i postupci se naširoko komentarišu, a gotovo da nema čoveka koji ostaje ravnodušan na pomen njenog imena.

Ona je sada, novom objavom na Instagramu, ponovo pokrenula lavinu komentara.

Naime, Jovana je postavila fotografiju kojom je na specifičan način čestitala Spasovdan, slavu grada Beograda.

Voditeljka je pozirala širom raširenih ruku, a aplikacija koju je imala na grudima izazvala je lavinu komentara kod većine njenih pratilaca.

Jovana je preko čitavih grudi imala sliku Belog anđela dok joj je iznad glave stajao luster, tako da je izgledao kao oreol.

- Ovim pobeđuj. Sloboda misli, govora. Brzina. Van vremena i prostora. Granice ne postoje. Beograde, srećna ti slava. Zauvek ostani grad slobode. Simbol svega dobrog - napisala je ispod objave koja je pokrenula lavinu komentara.

"Srećna slava Beogradu i Bože pomozi", "Slava je mogla da protekne i bez ovog kič stajlinga", "Slavi se u stajling ne gleda", glasili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Haljina koju je Jovana ponela na Spasovdan kreacija je domaćeg dizajnera Bate Spasojevića i predstavljena je na nedavno održanom "Fešn viku".

Pravoslavni simboli bili su glavna inspiracija popularnom dvojcu Dolče i Gabani pre nekoliko godina, kada su predstavili liniju sa ikonama preko odevnih komada. Modni kritičari su tada čitavu kolekciju okarakterisali kao prilično hrabru.

Kako se vama dopada haljina sa motivom najčuvenije srpske freske iz Manastira Mileševa?

Video: Jovana Jeremić o ljubavnom životu, a na pitanje o Putinu iznenadila: Možda se i jeste javio!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA