≫ 

Oni su morali "pod nož" da bi smršali: Danas imaju i 100 kg manje, a ove slike iz prošlosti bi spalili da mogu

Za njih je proces mršavljenja bio noćna mora

  • 5
Ana Nikolić, Darko Lazić, Indi, Dejan Miličević Krstinja Todorović,  operacioni sto Printskrin: Instagram/indy_ara_indira, Youtube/RTV Pink Official, Nikola Anđić, Telegraf, Nikola Tomić, Shutterstock

Rijaliti zvezda Miljana Kulić otišla je u Tursku kako bi se podvrgla operaciji smanjenja želuca.

Bivša zadrugarka poslednjih godina muku muči sa viškom kilograma, a brojne dijete joj nisu mnogo pomogle kako bi smršala, te je odlučila da operacijom reši problem.

Međutim, Miljana nije prva javna ličnost koja je pribegla ovom rešenju. Mnogi poznati operisali su želudac i rešili dugogodišnje zdravstvene, ali i fizičke probleme.

Darko Lazić skinuo 109 kilograma

Među prvima koji su to uradili bio je Darko Lazić, koji je posle saobraćajne nesreće proveo sedam meseci u kolicima, pa je uz nezdravu hranu, nabacio kilograme.

- Najbolje i najefikasnije rešenje bilo je upravo opeacija. Kada sam izašao iz bolnice, prvih pet-šest dana kao da imaš upalu mišića u stomaku. Ugojio sam se jer sam bio sedam meseci u kolicima, fizička aktivnost je bila nula, nije da nisam jeo, jeo sam, nisam se ugojio od vazduha, ali sam jeo manje - rekao je pevač ranije za "Vikend Premijeru", koji je posle operacije smršao čak 109 kilograma.

Dejan Miličević smršao 20 kilograma

I fotograf Dejan Miličević takođe je smanjio želudac i uspeo da se reši viška kilograma, s kojim je kuburio skoro tri decenije.

On je za samo nekoliko nedelja skinuo više od 20 kilograma, a sada jede mnogo manje hrane.

Ana Nikolić krije da je išla "pod nož"

Ana Nikolić navodno je otišla na operaciju koja se medicinski zove crevasti želudac, nakon čega je za mesec dana izgubila 15 kilograma.

Kako je pevačica nakon porođaja imala velike problem sa viškom kilogramima, kojih nikako nije mogla da reši pomoću dijeta i raznih tretmana, Ana se navodno odlučila na radikalnu i bržu promenu.

- Nikolićeva je zaista skoro pa na sve načine pokušala da smrša. Trudila se, išla kod raznih nutricionista, ali kilogrami se nisu gubili onako kako je ona zamislila, niti je pevačica bila zadovoljna svojim izgledom. Kada je otišla u Podgoricu, uradili su joj detaljno sve analize, nakon čega su ustanovili da bi u pevačicinom slučaju najbolje rešenje bio takozvani crevasti želudac - rekao je izvor blizak Ani, a pevačica nikada nije potvrdila da je uradila ovu vrstu operacije.

Indi preživela dramu nakon operacije

Indira Aradinović Indi prošla je kroz pravu dramu kada se odlučila na operaciju želuca. Naime, prošla je kroz ozbiljne komplikacije i morala je da se bori za život.

- Rešila sam da se brzo i lako rešim svoj problem, tako što ću otići pod nož i, nažalost, desilo se da je od prve operacije krenulo sve onako komplikovano. Prošla sam jedan ozbiljan vid borbe za život - počela je ona.

- Desila se povreda pankreasa. On je počeo da pravi problem u organizmu, da kači slezinu koja se upalila i koja se tokom druge operacije morala odstraniti. Dakle, ja nemam jedan organ više u sebi! Što se želuca tiče, nemam više sliv želuca, nego kombinaciju sliva i bajpasa... a bajpas rade samo ljudi koji su ekstremno ugojeni i kojima ekstremno treba da skidaju kilograme, tako da je važno samo bilo da se ja spasim u tom momentu - ispričala je pevačica, napominjući da je i treća operacija postojala kao opcija.

Saša Popović platio operaciju Krstinje Todorović

Zvezda Granda Krstinja Todorović je tokom učešća u takmičenju nakon saveta žirija da bi trebalo da poradi na kilaži otišla da „zategne” želudac i za devet meseci smršala 60 kilograma.

Mlada pevačica se, nakon drastičnog gubitka kilograma, susrela sa problemom viška kože. Operaciju odstranjivanja kože platio je Saša Popović koji je sve vreme bodrio pevačicu u borbi sa viškom kilograma.

Kako su izgledali poznati pre smanjivanja želuca, pogledajte u galerijama u tekstu.

Video: Pevač se oglasio 3 minuta posle izlaska sa operacije: Sloba Vasić iz bolnice ispričao šta se dešava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    3. jun 2022 | 16:37

    Skino 100 kila a glava luda pa luda

  • Zora glamocanin

    3. jun 2022 | 17:59

    Trebala bi i nesto sa mozgom uraditi

  • Darija

    3. jun 2022 | 19:05

    Kako uopšte mogu sebi dozvoliti da dođu do te kilaže? Imaš 150 kila i ti i dalje sediš i krkaš svaki dan sve više i više.. bolest valjda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA