≫ 

Tamara Đurić sva u modricama i podlivima: Starleta pokazala novi nos nakon operacije

Sudeći po Tamarinom osmehu, sada je u potpunosti zadovoljna korekcijom

  • 17

Starleta i bivša rijaliti učesnica Tamara Đurić pokazala je kako izgleda nakon što je pre nekoliko dana ponovo operisala nos.

Naime, nakon što je pre nekoliko meseci imala intervenciju u Turskoj, mnogi su je uporedili sa Majklom Džeksonom, sa čime se ona složila i rekla kako ni sama nije zadovoljna onim što je dobila, kao i da nosnije trebalo tako da izgleda.

Tamara je sada objavila na svom Instagram storiju video u kojima je pokazala da je i dalje sva u modricama i otečena, sa ljubičastim podlivima ispod očiju.

Kako je rekla, odlučila je da bez filtera pokaže kako izgleda njeno lice i pokaže kako izgleda njen novi nos. Sudeći po njenom osmehu, sada je u potpunosti zadovoljna korekcijom.

Podsetimo, Tamara se pre nekoliko dana na žurki pojavila u kolima Hitne pomoći, sva u zavojima i modricama, maskirana u pokojnog kralja popa Majkla Džeksona.

- Imala sam hirušku intervenciju, lomila sam nos i vadila hrskavicu, stvarno imam gips na nosu. Tri godine nije rekla je tdaa Tamara.

- Onda sam smislila kako da dođem operisanog nosa, meidji su pisali pre mesec dana da sam imala 100 intervencija i kao Majkl Džekson, onda mi se rodila ideja - dodala je ona tom prilikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA