≫ 

Dejan Dragojević otvorio dušu: Poigrao se život sa mnom, plašim se budućnosti

- Hvala mojoj porodici, što su mi opet otvorili vrata i što su me prihvatili - rekao je Dejan

  • 2
Dejan Dragojević prinskrin:youtube/tv pink

Dejan Dragojević otvorio je dušu i podelio sa Stefanom Karićem kako se oseća.

Nakon svega što se dogodilo Dejan je konačno seo i sabrao utiske. Postoje strahovi zbog budućnosti, ali kako on kaže, ne može da se bori protiv toga, već samo da se prepusti.

- Dobro sam, sunčam se ceo dan! Svestan sam svega, sada kada se bliži kraj totalno mi je sve drugačije. Kada se vratim unazad, sve mi je čudno, blam me je mojih postupaka i priče. Sve nekako brzo ide, sve mi je čudno - počeo je priču Dragojević.

- Ono što se dogodilo je potisnuto, ne može ništa da me pogodi, sada sam ravnodušan potpuno. Gledam sebe, sve je drugačije, kosa, imam neke ožiljke, ova kost mi ispala, pa se pitam da li je moguće da sam sve to uradio... - rekao je Dejan.

- Misliš li da si promenio pogled na svet, da li će sada neko ispaštati zbog svega što ti se desilo? - pitao ga je Karić.

- Neće, ukoliko je neko dobar i ukoliko mi pruža ljubav, nema potrebe. Evo Aleksandra je puna ljubavi, sve je u najboljem redu. Nekada izgledam malo hladnije, ali nije tako. Ne vučem nikakvu traumu, dobar sam. Svestan sam samo da moram sebi da se posvetim i izgradim sebe u svakom smislu - odgovorio je Dejan i nastavio:

- Ovu šansu koju imam, moram da iskoristim na pravi način. Poigrao se život sa mnom, ja sada ništa ne mogu da promenim. Da sam ispao budala jesam, ali idemo dalje. Kada izađem odavde, biće drugačije, kada vidim ulice i ljude... Malo me plaši samo da li ću se snaći, dolazim negde gde sam bio davno, a dolazim kao ponovo rođen, turbo mi je sve u glavi.

- Osećaš li neku dužnost i prema prijateljima koje si zapostavio za tih pet godina? - pitao je Karić.

- Čuli smo se ali se nismo često viđali. Naravno da ću sve da nadoknadim... Moram sebi da se posvetim, kako bih mogao svima da valjam. Mnogo mi toga fali, fali mi nedeljni ručak, voleo bih i porodično da odemo na more... Hvala mojoj porodici, što su mi opet otvorili vrata i što su me prihvatili - izjavio je Dejan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasiljevic

    4. jun 2022 | 11:04

    Ako dozivis 70 godona kako ces osetiti svaki udarac dok si boravijo u rijalitiju oslabi krv oslabi organizam i ostanu poslefice pa kad pocne probadati sa svih strana kukaces i hvatati se za glavu od bolova to kazem iz svog iskustva kad sam imao 17 18 godina u snegu sam spavao bos hodao ih nista mi nije zima nista mi nece biti kisa pada ja bos go hodam trcim tamo vamo posle godinu po godonu to sve dolazi i udara po glavi kasika mi teska za drugo da ne komentarisem ?

  • Koviljka

    4. jun 2022 | 07:17

    Svaka cast decko samo jos otvori oci sto se Aleksandra tice Netreba ti druga Dalila Lep I posteni decko treba da nadje devojku koja nije starlete u pokusaju Ova ce te dokusuriti zajedno sa svojom majkom Drzi se svoje porodice a Ovi kezavu ostavi da se bavi poslom na Koji je navikla Njena ljubav ie iz koristi nisi ti za nju previse je namazana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA