≫ 

Karleuša snimala svoje telo u bikiniju i pokazala kako zapravo izgleda: Hit objašnjenjem nasmejala sve

Pevačica je na sebi imala minijaturni bikini, a svoje telo snimala je iz svih uglova

  • 10

Pop zvezda Jelena Karleuša snimala se u minijaturnom bikiniju, a hit objašnjenem da je i dalje mega mačka nasmejala je sve.

Naime, na mrežama mnogi su komentarisali da se Jelena ugojila, objavljujući njene snimke sa nastupa u Mostaru, no, ona je svima "zapušila usta", pokazavši svoje telo na snimku, bez Fotošopa.

Pevačica je na sebi imala bikini sa morskim zvezdama, koji je inače njena kreacija, a snimala je svoje telo iz više uglova, ističući svoj ravan stomak na kom se naziru trbušnjaci.

Jelena je hit objašnjenem da se u Mostaru samo najela i da novim snimakom u bikiniju pokazuje da izgleda odlično, nasmejala čak i sebe.

- U kupaćem se slikam samo da biste videli da sam i dalje mega, mega mačka, u Mostaru sam se samo najela i došlo je do nekih nepredviđenih situacija (smeh) - rekla je Karleuša u videu.

"Kraljica", "Ne mogu da prestanem da se smejem", "Bomba si!", "Zapušila usta hejterima", "U pravu si, mega mačka", "Goriš!", "Savršena si", "Ma, ni gram viška", neki su od komentara.

Kako Karleuša izgleda pogledajte u galeriji iznad, kao i u videu na početku teksta.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA