"Zaboravili su u limuzini 50.000 evra": Drugarica otkrila peh sa svadbe Kaće i Gobelje

Pevačica i fudbaler su nedavno napravili svadbu, a navodno su za proslavu iskeširali čak 152.000 evra

  • 27
Venčanje Katarina Grujić i Marko Gobeljić Foto: Nikola Anđić

Pevačica Katarina Kaća Grujić i fudbaler Crvene zvezde, Marko Gobeljić, napravili su veliku svadbu, a pred ulazak u svečanu salu im se desio peh. 

Kaćina bliska drugarica ispričala je da su mladenci rešili da debelo časte svakog ko se lati mikrofona na njihovom venčanju, pa je otkrila da su novac zaboravili u limuzini.

- Kaća i Gobelja su pripremili punu torbu para kako bi okitili muzičare. Rekli su mi da su spremili čak 50.000 evra! Ali desio im se peh jer su zaboravili torbu sa parama u limuzini kojom su došli na venčanje. Kad je to shvatio, Gobelja je u jednom trenutku istrčao iz hotela i uzeo torbu - priča Kaćina drugarica za Informer i otkriva kako je proteklo venčanje:

- Angažovali su orkestar Ace Sofronijevića, a očekivali su da će svi pevači koji dođu kao gosti sami tražiti da pevaju. Tako je i bilo! Pošto su imali dovoljno para, svakog su okitili sa po nekoliko hiljada evra!

- Na kraju večeri kao jelke su bili okićeni Đani, Zorica Brunclik, Zlata Petrović, Nadica Ademov, Aleksandra Mladenović, Uroš Živković, Ivana Selakov...- Kaća je zvala pola estrade, a prva je zapevala Zorica Brunclik, dok je njen muž Kemiš svirao harmoniku. Mlada i mladoženja su im posle svakog stiha davali po 100 evra. Zorica je ispala kraljica, sve pare je na kraju dala orkestru Ace Sofronijevića - priča Kaćina drugarica i dodaje da je Đani bio oduševljen bakšišom.

Kaća i Gobelja su na svadbu potrošili tačno 152.000 evra

Kako otkriva izvor blizak mladencima, oni su rešili da sve bude gala, pa su izabrali najskuplji meni u restoranu od 100 evra po osobi, Kaća je samo za jednu venčanicu potrošila 20.000 evra, dosta para su dali i na dekoraciju i muziku... Međutim, sve to im se isplatilo, jer su zaradili duplo više! - Na svadbu su pozvali 500 gostiju, većina je donela minimum 500 evra, a bilo je onih koji su u kovertu stavili nekoliko hiljada evra! Ma sigurno su na kraju ukupno dobili više od 300.000 evra! - priča izvor za Informer.

Video: U produženom Hameru i sa teškim obezbeđenjem: Katarina Grujić i Marko Gobeljić se venčavaju u Hramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србин

    4. jun 2022 | 10:40

    Полусвет,а медије треба да буде срамота што дају таквима толики простор!

  • Atlija Milorad

    4. jun 2022 | 10:24

    A tko su ti stvorovi, imaju samo praznu lubanju.

  • Куку

    4. jun 2022 | 10:36

    Само бахато,кад немаш мозак и културу,имсш бахатост.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA