≫ 

Aco Pejović progovorio o nadimku "terorista" koji je dobio od Lukasa, kao i zašto je kafana njegov život

Kafana me svemu u životu naučila, to je jedna ozbiljna institucija

  • 0
Aco Pejović, Druženje sa medijima Foto: Nikola Tomić

Popularni pevač Aco Pejović  je poznat kao neko ko je veliki boem, s obzirom na to da dok ne popije sve, ne izlazi iz kafane.

- Kafana me svemu u životu naučila, to je jedna ozbiljna institucija. U kafani možeš sve da čuješ i naučiš. Ne želim ovim da dajem primer da klinci treba da provode vreme u kafani, ali ja to volim. Ostavio sam mnogo novca u kafani, i ako me pitaš da li mi je žao, nije. U kafani s ljudima nađeš mnogo zajedničkih tema. Dođem kući u zoru, pa me žena pita je l' ste svi sve bili u pravu. Ali to je tako u razgovorima pred zoru, svi su sve u pravu - rekao je pevač nedavno u Premijeri.

Pevač Aco Pejović otkrio je da li je istina da u kafani zaključava i kao terorista ne dozvoljava nikom da ide dok se ne popije.

On je imao poprilično zanimljiv odgovor na to pitanje.

- To je Lukasova rečenica, palite kući evo ga ovaj sa lisicama. Ja volim kafanu i jako volim da ostajem do kasno. To terorista je što ne dozvoljavam da se ide kući, mada to nije u smislu da zaključavam i gutam ključ. Nego imam neke svoje metode da se ostane. Jel se sećaš onda kada sam ostao, a nije mi se ostajalo. Proradi meni milion stvari poput toga sa kojim izmanipulišem. Naravno da ostanu posle toga jer su bliski ljudi i jer me vole - izjavio je pevač.

- Izbegavam u poslednje vreme da ostajem do kasno, jer ne mogu više. Posebno kada moram da ustanem jer imam obaveze - istakao je Pejović za "Kurir".

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA