≫ 

Zvezda "Igra Sudbine" progovorila o emotivnom životu i uspehu serije: "Ljubav je sve što me pokreće!"

- Verujem u ljubav, to je najlepša stvar koja može da se desi - rekla je Matea

  • 0
Matea Milosavljević Foto: Instagram/mateus31

Popularna glumica Matea Milosavljević progovorila je o svojim poslovnim planovima, kao i o ljubavnom životu.

Matea je poznata po ulozi Sofije Šubarević u popularnoj seriji "Igra Sudbine", a za sada to je uloga koja je obeležila njenu karijeru.

- Nismo očekivali ništa, a pogotovo ne petstotu epizodu. Zahvaljujući ljudima koji nas prate mi smo došli dovde i nastavljamo dalje - kaže Matea, a zatim otrkila da li je prisustvovala snimanju epizode u kojoj se pojavila naša proslavljena glumica Mira Banjac.

- Nažalost nisam, ali sam gledala sve one snimke. Kakva čast da Mira Banjac bude u našoj seriji, da uopšte delim kadar sa njom. Toliko je preslatka i divna,  već sam imala čast da je upoznam. Videli ste sami, ona je stvarno preslatka, ne postoje reči kojima bih to opisala - rekla je ona.

Iako je povezivana sa mnogim glumcima, Matea ističe da je slobodna, a kada je reč o zadljubljenosti bila je dvosmislena.

- Ne, možda jesam zaljubljena, ali u svojim mislima. Svakako, ne bih sigurno i sutra ako nađem dečka odmah razglašavala, već bih to čuvala za sebe - priznala je glumica, a zatim otkrila da li je za nju najveći pokretač ljubav.

- Ljubav je sve što me pokreće, s’ obzirom na to da nisam u nekom pokretu, ali nadam se da će biti. Verujem u ljubav, to je najlepša stvar koja može da se desi - izjavila je Matea za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA