≫ 

Voditeljka jutarnjeg programa u vrućem šortsu, da je dekolte merilo šera - "eksplodirao bi"

Mariju u ovom izdanju nemamo priliku da vidimo u programu, a zgodno telo "krije" iza stola gde sedi dok vodi jutarnji program

  • 5
Marija Savić Stamenić Marija Savić Stamenić, Printskrin: TV Prva

Voditeljka jutranjeg programa na televiziji Prva, Marija Savić Stamenić u "vrelom" izdanju pokazala je zašto važi za jednu od najlepših, ali i najzgodnijih voditeljki.

Ona je na svom Instagram profilu podelila forografije koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim, a kako nemamo priliku da je na televiziji vidimo u takvom izdanju, mnogi su se iznenadili.

Marija je pozirala u maksimalno vrućem teksas šortsu i crnoj bluzi sa dubokim izrezom koji je istakao njen dekolte, taman toliko da "zagolca maštu".

Lepa voditeljka očarala je sve besprekornim izgledom i kombinacijom koja ističe njeno zgodno telo, što se ne može tako dobro videti inače, iza stola gde sedi, dok vodi jutarnji program.

"Nerealno lepa i zgodna žena", "Jutarnji gledam samo zbog tebe", "Predivno ti stoje i te malo opuštenije varijante", "Božanstvena žena", "Prezgodna si", "Nema lepše, ni zgodnije voditeljke", "Očaran sam tobom", neki su od komentara.

Kako Marija izgleda u šortsu i dekoltiranoj bluzi, ali i još neka njena privatna i opuštenija izdanje van televizije, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Svi su čekali da okrene leđa: Jovana Jeremić tigrica pokazala svoje atribute u uzanom animal printu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keti

    4. jun 2022 | 20:02

    Ko ping pong loptice

  • Dend

    4. jun 2022 | 20:12

    Kako se žene, devojke željne sopstvene promocije prikrivaju dok ne dobiju mogućnost za totalnom transformacijom ?

  • Mmmmm

    5. jun 2022 | 09:05

    Zena izgleda lepo,pristojno i kulturno.Lepa zena,normalna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA