≫ 

Dok je Karleuša u Hrvatskoj, Duško se provodi u Beogradu: Evo s kim je i šta radi Tošić

Dok Jelena nije bila kod kuće, njen suprug je uživao u jednom popularom prestoničkom restoranu

  • 2
Jelena Karleuša i Duško Tošić Foto: Privatna arhiva

Bivši fudbaler i suprug pop zvezde Jelene Karleuše, Duško Tošić, već neko vreme je u Beogradu, a iako svoju privatnost ne eksponira, ovog puta je otkrio gde provodi vreme i sa kim.

Jelena je prethodne večeri napravila spektakl na nastupu u Zagrebu, a dok Jelena nije bila kod kuće, njen suprug je uživao u jednom popularom prestoničkom restoranu.

Tošić je u popodnevnim časovima bio sa hrvatskim reperezntativcem Ivanom Perišićem, koji je nedavno potpisao ugovor sa Totenhemom, i još jednim muškarcem.

Duško je na svm Instagram profilu podelio fotografiju sa Ivanom i još jednim muškarcem, a poziraju sa osmehom na licu, dok se na stolu vide čaše, te nema sumnje da se odlično provode.

Podsetimo, Tošić više pofesionalno ne igra fudbal i sada je fudbalski menadžer, te zarađuje od procenta trasfera, odnosno, prodaje igrača.

Iako je promenio "profesiju", Tošić i nije stacioniran Srbiji, ali sada ima više vremena koje provodi sa svojom porodicom i prijateljima, ali često putuje i pregovara sa potencijalnom klubovima svojih igrača.

Duško je već nekoliko dana u Beogradu, a nedavno se fotografisao na omiljenom mestu svoje supruge u njihovoj porodičnoj kući na Dedinju.

Video: Tošićeva objava posle isteka zabrane prilaska Karleuši: Ne dolazi mu se u Beograd, uživa u Turskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sf

    5. jun 2022 | 00:01

    Oni su pro forme u braku zbog dece. Ljubavi tu vise nema. Sa njene strane interes a sa njegove strane budalastina sa pevaljkom u pokusaju!

  • Dragana

    5. jun 2022 | 22:10

    Ljudi, toliko zlih komentara! Ostavite ih na miru da sami reše svoje probleme. Poštujte njih, ali, pre svega njihove dve divne devojčice koje svakodnevno čitaju vaše gluposti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA