≫ 

"Jako sam emotivan, plačem i od sreće, i od tuge! Zbog ovoga se neću useliti u stan koji sam kupio"

"Moji planovi su da snimam da stvaram da pevam i da izađem sa nekim albumom u ne tako dalekoj budućnost", rekao je Isak

  • 5
Isak Šabanović Foto: ATA Images

Mladog i talentovanog pevača Isaka Šabanović publika je zavolela u takmičenju "Zvezde Granda", gde je osvojio drugo mesto, uprkos tome što mu je pobeda izmakla za "dlaku", Isak je jedan od najtraženijih pevača mlađe generacije.

Isak je u intervjuu za Telegarf.rs govorio o karijeri, mometu u takmičenju koji mu je promeni život, detinjstvu, ljubavi sa koleginicom Aleksandrom Mladenović, kao i planovima za budućnost, među kojima je i stan u Beogradu koji želi da kupi.

  • Koliko ti se život promenio od učešća u Zvezdama Granda?

- Mnogo, puno puta sam odgovorio na ovo pitanje i ono sto volim da istaknem jeste da život mi se promijenio, ali ne i ja.

  • Momenat kada si plakao u takmičenju, o čemu si tada mislio i na šta je mislio Đordje David kada je rekao da "zna tvoju priču"?

- Mislio sam na moj trud da napravim nešto godinama unazad, svirke sa malom posećenošcu, mali honorari bez bakšiša i sve ono što prati muzičare na početku karijere.

  • Kako je izgledalo tvoje detinjstvo, odrastanje? Da li bi rekao da si bio shvaćen ili neshvaćen u okolini, društvu?

- Pa, moje detinjstvo je bilo prelepo, društva sam uvek imao i bio sam onako debeljucast malo, pa zanimljiv, ali ne bih rekao da sam bio neshvaćen, samo muziku koju ja slušam i koju sam i tada slušao moje društvo nije pa sam u tom segmentu odskako od "normale" tinejdžera… Nije da su baš slušali rok (smeh).

  • Koji je najsrećniji, a koji najtužniji momenat u tvom privatnom životu, a koji u karijeri?

- U mom privatnom životu najsrećniji momenat je kad mogu da pružim mojoj porodici i i prijateljima neki užitak bilo to putovanje ili željeni poklon, bilo šta, o najtužnijem ne bih pričao. U karijeri, pa najsrećniji i prelomni momenat je moje prvo pojavljivanje na sceni Zvezda Granda, a najtužniji, ali i momenti koji su zaslužni za sve suze su bas ti moji poceci koji su me ojačali i motivisali.

  • Kada si poslednji put plakao?

- Joj, pa ja sam jako emotivan, plačem i od sreće tako da nije to tako davno bilo.

  • Da li se družiš i da li blizak sa nekim od takmičara iz Zvezda Granda? Da li te je neko možda razočarao ili da ste bili bliski, a sada niste?

- Jesam skoro sa svima njima i mnogo je dobra ekipa, sve ih jako gotivim, evo, iako su mislili da smo Mahir i ja neka konkurencija mi se jako često družimo, sa svima se družim bas i svima im želim puno uspeha i sreće.

  • Iako si osvojio drugo mesto i nisi pobedio, nekako si se izdvojio nakon takmičenja, najviše radis, publika te obožava, aktuelan si u medijima. Da li mislis da je nepravda to što nisi pobedio?

- Ne mislim, to je tako trebalo i kako kazu, ko zna zašto je to dobro. Publika je zapravo najbolji pokazatelj i to koliko ćemo trajati, nisam sujetan i ne razmišljam na taj način.

  • Ko ti je od žirija Zvezdama Granda bio najveca podrska tokom takmičenja i da li se sa nekim od njih čujes i sada?

- Pa moj mentor Mili, on je svakog trena bio uz mene i tu je za mene, neizmerno sam mu zahvalan na svemu, pre svega na pesmi koja je bila u trendingu u svim zemljama regiona, ali i Evrope.

- Čujem se i kad se sretnemo jako lepo komuniciramo, bas sam sada nastupao sa Anom Bekutom u Crnoj Gori i rekla je publici da joj se dopadaju kvalitetne pesme koje snimam, to je za mene veliki podstrek i negde mi je trebalo to da znam da nisam skrenuo sa puta (smeh). Dobar sam bas sa svima, skoro svima.

  • Da li si se preselio u stan koji si kupio u Podgorici? Sto se tiče nekretnina, da li imaš u planu stan ili kucu u Beogradu?

- Ne, nisam još uvek, stan nije spreman za useljenje, a neću se ni useliti jer živim u Beogradu sada, koliko god sam se opirao, to je bilo prosto nezaobilazno. Međutim, aerodrom je u Podgorici i samim tim što imam stan mnogo češće ću biti na relaciji Podgorica-Beograd, Pa još nisam na tom putu ali sigurno je to sledeće, stan u Beogradu.

  • Kakvi su tvoji planovi u budućnosti u karijeri?

- Moji planovi su da snimam da stvaram da pevam i da izađem sa nekim albumom u ne tako dalekoj budućnost,i ali za sada samo se fokusiram na nove pesme i biće ih, budite strpljivi, često sam u studiju i imaće tu svašta nešto zanimljivo nakon leta.

Video: Isak Šabanović nam je otkrio da li ima devojku i koga je pozvao posle nastupa u Zvezdama Granda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA