≫ 

Mladenci isekli svadbenu tortu od 5 spratova: Anđela skinula venčanicu i blista u haljinici

Mladenci su, kako to i običaji nalažu, zajedno isekli svadbenu tortu

  • 11

Anđela Manitašević i Nemanja Branković venčali su se danas, 5. juna, a ogromna svadbena torta oduševila je sve.

Nakon prvog plesa koji je bio bajkovit i svadbenog ručka, usledila je slatka poslastica. Mladenačka torta bila je na 5 spratova, u nežno roze boji sa belim, psoebno rađenim detaljima.

Naravno, neizostavni deo bile su brojne prskalice, a Anđela i Nemanja su, kako to običaji nalažu, zajedno isekli mladenačku tortu.

Abđela se tokom slavlja u poznatom beogradskom restranu presvukla, pa je u momentu kada je bila svadbena torta, blistala u kratkoj beloj haljinici, a ne u venčanici.

Podsetimo, Anđela i Nemanja su se zakleli pred Bogom na večnu ljubav u Topčiderskoj crkvi Svetih apostola Petra i Pavla. Svadbeno veselje su nastavili u jednom luksuznom restoranu u Beogradu, gde je održana i ceremonija građanskog venčanja.

Anđela je u crkvi i na građanskom venčanju blistala u bajkovitoj venčanici i izgledala je prelepo, a mladenci nisu krili koliko su srećni i nisu skidali osmeh s lica.

Video: Anđela Manitašević plenila u providnoj venčanici sa šlicem: Venčala se za Nemanju Brankovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alo novinari

    5. jun 2022 | 23:18

    Ko su ovi ljudi?? Sto ceo dan pisete o nekim nebitnim stvarima. Nisam citao clanak cisto da znate ,ali kad ste vec smorili s njima danas ceo dan usao samo da napisem komentar ,da bi malo oladili. Koga briga za njihovu svadbu. Evo kad vec pisete o svadbama napisite i da se bora ciganin ozenio i dajte neke slike molim Vas

  • Ali stvarno

    6. jun 2022 | 03:28

    Ko su bre ovi ljudi?prvi put u zivotu cujem za njih

  • ...

    5. jun 2022 | 23:45

    Ko su ovi? Srećno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA