≫ 

Ovo su rezultati obdukcije Vidoja Ristovića

Komisijskim veštačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicinskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. maja 2022. godine u 00:22 časa usled zapaljenja srčanog mišića

  • 6
Vidoje Ristović Printskrin: Instagram/vidojeristovic

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu obavljena je obdukcija i hemijsko-toksikološka analiza u cilju utvrđivanja uzroka smrti pokojnog Vidoja Ristovića.

Komisijskim veštačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicinskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. maja 2022. godine u 00:22 časa usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla, saznaje "Telegraf.rs".

Hemijsko-toksikološkom analizom utvđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2.83 promila alkohola u krvi.

Takođe je utvrđeno da je konzumirao lekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla da izazove smrt.

Takođe, analizama nije detektovano prisustvo opojnih droga i drugih nedozvoljenih psihoaktinih susptanci (kokaina, heroina, amfetamina, MDMA i drugih).

Komisijko veštačenje obavila su tri veštaka, lekara specijalista sudske medicine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    7. jun 2022 | 14:31

    Kakav god bio bio je za sebe! Otisao je prerano i to je muka za njegovu porodicu! A to moralisanje da li je bio ugledan gradjanin sto nije bio? Jel zato sto je to vece popio vise? Sta vi ne pijete?!

  • Vmk

    7. jun 2022 | 14:12

    Eto toliko o uglednom gradjaninu...

  • Gale

    7. jun 2022 | 14:51

    Djet set

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA