≫ 

Elena Kitić varala Frana? Nakon raskida uživa u ljubavi s bivšim dečkom poznate voditeljke

Ona je svoju vezu s perspektivnim Mihailom navodno započela dok je Pujas još bio u rijalitiju

  • 1
Elena Kitić novi partner Foto-montaža: Instagram/elenakitic, Shutterstock

Mlada pop zvezda Elena Kitić nedavno je raskinula svoju ljubavnu vezu sa zadrugarom Franom Pujasom, a kako sada prenose beogradski mediji, već uživa u novoj ljubavi sa poznatim muzičarem.

Elena je Frana ostavila zbog producenta i muzičara Mihaila Vujića, poznatijem pod umetničkim imenom Miksa.

Ona je svoju vezu s perspektivnim Mihailom navodno započela dok je Pujas još bio u rijalitiju, a čim je iz njega izašao, čuli su se telefonom i tada mu je ona rekla da je najbolje da raskinu, ali i da ima novog dečka.

- Elena i Miksa su nerazdvojni. Oni se poznaju odavno, prvo su bili samo prijatelji, a tek su kasnije sevnule varnice između njih. On je nju pratio i na nastupima. Smuvali su se dok je Fran bio u "Zadruzi", a kad je izašao, to mu je i rekla. Ona se odavno ohladila od njega, ali nije znala kako to da mu kaže, a veza s Miksom je bila savršen razlog za to da s njim prekine kontakt - započinje izvor za Kurir.

On dodaje i da je Fran teško podneo raskid, jer je jedva čekao da vidi Elenu i da nastave gde su stali kad je ponovo ušao u rijaliti.

- On se baš razočarao kad ju je pozvao. Jedva je čekao da je čuje, a onda mu je ona rekla da je s njima gotovo i da je našla novog dečka, s kojim uživa i koji je potpuno razume i pruža joj podršku. To ga je povredilo jako, ali je nakon toga ubrzo stupio i u s*ks kombinaciju sa Sandrom Čaprić - završava izvor.

Inače, Mixa je pe izvesnog vremena bio u vezi s voditeljkom Jelenom Nikolić, poznatijom kao Kontrakulturna.

Podsetimo, Vojaž je nedavno ispričao da je s Kitićevom samo prijatelj, kao i da je ona "velika zver od devojke".

- Ja sam saznao da je ona raskinula s Franom tek pre neki dan, drugarski sam joj poslao poruku da li je sve u redu. Nije sa mnom, iako sam se ponadao da će biti. Šalim se. Nije istina da smo u vezi. Elena je velika zver od devojke, dobra drugarica, pozdrav za nju - istakao je Vojaž za "Premijeru".

Video: Ovo će izazvati zemljotres i napolju i unutra: Fran se izlanuo i priznao da je u vezi s Elenom Kitić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA