≫ 

Stanija ispod poluprovidnog kombinezona i bez brusa pokazala previše: "Raj za muške oči"

Starleta je obukla bež kombinezon koji je istakao njenu savršenu figuru, a njen duboki dekolte nije ostao nezapažen

  • 1

Poznato je da starleta Stanija Dobrojević voli noćne izlaske, a sada je u jednom provodu svojom pojavom izazvala mnogo uzdaha.

Ona je u jednom popularnom klubu izašla sa drugaricama gde se vidno dobro provodila, a ono što je obukla mnogima je privuklo pažnju.

Naime, starleta je ovom prilikom blistala u bež kombinezonu, koji je istakao njenu savršenu figuru, a duboki dekolte nije ostao nezapažen.

Dok je ona igrala, njene "nemirne" grudi su svima zapale za oko, a s obzurom na to da nije nosila brus, starleta je pokazala više nego što bi trebalo.

"Ludilo", "Siguran sam da su svi samo u tebe gledali", "Nemaš brus", "Raj za muške oči", "Grmiš koliko dobro izgledaš", "Bomba!", "Kakva si mačka", neki su od komentara.

Stanija vodi računa o svom izgledu što je i očigledno, pa neretko na svom Instagram profilu deli svoje naporne treninge, kao i savete za održavanje linije.

S obzirom na to da je bivša zadrugarka odnedavno sama i da je raskinula vezu od tri godine sa Markom Markovićem, odlučila je da se posveti sebi i da provodi više vremena sa prijateljima.

- Ostavila sam dečka, bili smo zajedni tri godine, moja porodica je u šoku, moj život moja stvar, presekla sam, sad je tako kako je. Dugo sam bila u Americi, dobila sam ponudu da snimam rijaliti, ja sam rekla da se sačeka malo - rekla je Stanija.

Video: Dobro da je lateks, inače bi drugi materijal puko: Stanija jedva spakovala ogromne grudi u haljinu

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA