≫ 

Ćerka Željka Mitrovića u svojoj kolekciji ima torbe koje vrede više od 90.000 $

Krsitina ima više od 30 torbi poznatih brendova kao što su "Dior", "Šanel", "Doče i Gabana", "Luj Viton", "Fendi"...

  • 15
Kristina Mitrović torbe Printskrin: Instagram/sixchick

Kristina Mitrović, ćerka Željka Mitrovića, ljubitelj je torbi poznatih brendova, a u svojoj kolekciji ima više od 30 modela za koje je iskeširala vrtoglavu sumu novca - više od 90.000 dolara.

Naime, Kristina je "zaljubljena" u torbe, te uz odevne kombinacije, koje možemo videti na njenom Instagramu, uklopi i odgovoarajuću torbu. Na mrežama često objavljuje snimke iz radnji kada pazari svoje "ljubimice", a kako njeni najbliži znaju da ih obožava, često joj poklanjaju unikate i skupe torbe.

Mitrvićeva u svom garedroberu ima najviše "Dior" modela, ali tu su i torbe brendova "Šanel", "Doče i Gabana", "Luj Viton", "Fendi" , kao i mnogi drugi, koji koštaju papreno.

Željkova ćerka je nedavno od verenika dobila "Dior" torbu od 7.400 evra. U pitanju je limitriani model pink mini torbice u koju staje svega nekoliko stvarčica, a na zvaničnom sajtu piše da je rasprodata i da se više ne može naći u prodaji.

Kristina u svojoj koolekciji ima najčešće limitirane modele, za koje postoji spisak čekanja za kupovinu, a cene istih kreću se od 5.000, pa do čak 10.000 dolara.

Jedna od njenih omiljenih torbi koju često nosi uz stajlinge neutralnih tonova jeste Dirov model mini torbe od 3.300 dolara, koja sapada u "jeftinije" komade koje poseduje.

Uz tamne i jednobojne kombinacije Kristini je omiljeni model "Dolče i Gabana" torbe sa cirkonima, koja košta 5.116 dolara.

Mitrovićeva naslednica u svojoj kolekciji ima više od 30 torbi, sudeći po objavama na Instagramu, a računajući po minimalnoj prosečnoj ceni da je svaka od njih bar 3.000 dolara, Kristinine "ljubimice" vrede više od 90.000 dolara.

Kristinine torbe poznatih brendova, koje ima u svojoj kolekciji, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Verenik priredio ćerki Željka Mitrovića noć za pamćenje: Čak je unajmio i pijanistu u sobi

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA