Ove poznate ličnosti zaposlili su svoje najbliže kao menadžere, neki su dobii "otkaze"

Mnoge poznate ličnosti su zaposlile svoje najbliže kao menadžere, a onda prekinuli saradnju

  • 0
Pevačice, Severina, Seka Aleksić, Ana Bekuta, Ivana Selakov, Maja Marijana, Sandra Afrika Foto-montaža: Instagram/severina, ATA Images, Marko Jovanović, Facebook/Maja Marijana, Nikola Tomić, Pixabay

Pevačica Ana Bekuta nedavno je otpustila sina Igora Polića zbog određenih propusta na mestu menadžera, i umesto njega zaposlila unuka Branka.

Mnoge poznate ličnosti su zaposlile svoje najbliže kao menadžere, a onda prekinuli saradnju.

Popularna pevačica Severina je nakon 17 godina prekinula saradnju sa svojim menadžerom Tomislavom Tomicom Petrovićem i zaposlila svog tadašnjeg supruga Igora Kojića. On je obavljao ovu fukciju svega nekolko meseci a onda je ona odlučila da i njemu da otkaz i zaposli Alena Ključea, koji organizuje koncerte i događaje u regionu.

Menadžer Maje Marijane dugo je bio njen tadašnji suprug Mladen Šmakić, kog je pevačica optužila čak i za fizičko zlostavljanje kada su se rastajali.

Ona je kasnije pričala o tome kako žene nikada ne bi trebalo da sarađuju sa svojim partnerima.

- Pričam o mom poslu, o mojoj profesiji. Dakle, ako se bavite pevanjem, ne dozvolite momak da vam bude menadžer. Ni muž, ni slučajno. Jednog dana, sve te konce on će držati u rukama i nećete moći nikada da se iščupate - istakla je pevačica.

I njenoj koleginici Seki Aleksić menadžer je suprug Veljko Piljikić. Pevačica je, po sopstvenom priznanju, prezadovoljna njegovim radom na svojoj karijeri.

Naime, kako je ispričala, tu odluku je donela jer smatra da niko ne može da joj želi bolje nego onaj sa kim živi. Takođe je istakla i to da nikada nije zarađivala više nego otkad Veljko vodi računa o njenoj karijeri.

I Ivana Selakov zaposlila je muža da joj bude menadžer. Ona i Predrag Mirković već 14 godina su u ljubavi, a upoznali su se preko društvenih mreža.

Njihova veza važi za jednu od najstabilnijih na estradi, a očigledno je da imaju i uspešnu saradnju.

Sandra Afrika godinama je bila u vezi sa svojim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom. Oni su vezu prekinuli, ali su nastavili saradnju.

Kompozitor Dragan Stojković Bosanac vodi računa o karijeri svoje ćerke Aleksandre Stojković Džidže, te joj on zakazuje nastupe, mada joj nije zvanično menadžer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA