≫ 

Mili oštro poručio: Ceca i ja više nikada nećemo sarađivati! I ovo je previše

- Bilo je tu devet albuma, preko 80 pesama koje sam ja radio. Niko nikada u istoriji nije toliko radio kao Ceca i ja - rekao je Mili

  • 2
Aleksandar Milić Mili, Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Nikola Tomić

Kompozitor Aleksandar Milić Mili dugi niz godina je sarađivao sa folk zvezdom Cecom Ražnatović, a kako je istakao, nemoguće je da ponovo dođe do saradnje između njih.

Albumi na kojima je on radio apsolutni su hitovi, međutim, kako je došlo do nesporazuma i nepoštovanja među njima, Mili i Ceca su završili na sudu, a od njihove dalje saradnje, po svemu sudeći nema ništa.

- Bilo je tu devet albuma, preko 80 pesama koje sam ja radio. Niko nikada u istoriji nije toliko radio kao Ceca i ja. Mi smo zaokružili priču sa dva Ušća i Marakanom. Ne bih rekao da ćemo sarađivati, i ovo je previše - kaže Mili.

Mili je otkrio i da li izvođač ima pravo da zabrani pevanje svojih pesama u "Zvezdama Granda".

- Izvođači nemaju pravo da to zabrane, to može samo da uradi autor. Te pesme se pevaju svaku noć u hiljadama lokala i to pripada kompozitorima - zaključuje kompozitor za Blic.

Video: Mili: Nije mi jasno zašto je Ceca u Zvezdama Granda rekla da smo na sudu, to nije mesto za to

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA