≫ 

"To su teme o kojima nikada nisam pričala": Mirka Vasiljević progovorila o nedostatku oca

-Uvek sam se trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla - izjavila je glumica

  • 0
Mirka Vasiljević Foto: Nikola Tomić

Glumica Mirka Vasiljević ne priča često o privatnom životu, međutim neke delove iz svog detinjstva do detalja nikada nije otkrila do sada.

Mirka je od malih nogu deo javne scene, svoj put je gradila sama, radom i trudom, ali i neospornim talentom. Velika podrška u svemu joj je nevenčani suprug Vujadin Savić, sa kojim ima četvoro dece, a pored njega najveći oslonac joj je majka Mirjana.

Glumičina majka Mirjana Vasiljević  je direkorka Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološkim uslugama i uslugama vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije. S obzirom na to da je veoma uspešna u svom poslu, ćerki je bila veliki uzor.

Međutim, sa druge strane o Mirkinom ocu se malo toga zna. Ona je odrasla bez njega a nedostatak su nadoknadili najbliži.

- To su neke teme o kojima nikada nisam pričala u medijima. Uvek sam se trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, do skoro i deku sa tatine strane koji je preminuo - izjavila je jednom prilikom Mirka.

- Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mnogo mi je značio tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu - dodala je glumica i rekla da se njen otac zvao Mirko, kao i da je po njemu dobila ime.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA