Ana Nikolić peva hit Milice Pavlović, ali u svojoj verziji: "Ovo nije legalno, buni publiku"

"Provereno" je prvo stigla u ruke Nikolićeve, međutim, pesmu je ipak kupila njena koleginica Milica Pavlović

  • 5
Ana Nikolić Milica Pavlović Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Pevačica Ana Nikolić nastupila je u jednom klubu gde je pevala demo verziju hita "Provereno" koju u originalu izvodi njena koleginica Milica Pavlović, a deo je njenog poslednjeg studijskog albuma "Posesivna". 

Naime, na TikToku, a kasnije i na Tviteru, podeljen je video na kojem Ana izvodi pomenutu numeru, ali u drugačijoj verziji od originala.

Mnogi korisnici društvenih mreža su odmah prokomentarisali ovaj njen potez.

Demo verzija je zapravo probna verzija, u ovom slučaju muzičke numere, kako bi izvođač "probao" muziku i odlučio da li će kupiti tu pesmu ili ne.

U ovom slučaju, "Provereno" je prvo stigla u ruke Nikolićeve, međutim, pesmu je ipak kupila njena koleginica Milica Pavlović koja ju je prilagodila sebi i izmenila i tekst.

Numera je ubrzo postala veliki hit i skoro u svakom klubu je moguće čuti je, ali mnogi korisnici društvenih mreža smatraju da Ana izviđenjem numere u svojoj verziji i sa drugačijim tekstom buni publiku, kao i da nema autorska prava.

"Ana peva demo verziju pesme sa rugačijim tekstom koju nije kupila. Da peva Miličinu verziju, odnosno original, ne bi bilo problema. Zamisli kad bi sada sve pevačice tako radile, snime demo, ne svidi im se, koleginica kupi, postane hit, onda uzme da peva svoju verziju i profitira od toga" jedan je od komentara.

"Ona ovo ne sme da radi, izmenila je pesmu i nije je ni platila", "Meni je ovo jadno", "Svi izvode tuđe pesme, ali ovo nije ista pesma i nije je platila", "Ovo nije legalno, buni publiku", pisali su dalje tviteraši.

Pomenuti video pogledajte ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samorealno

    11. jun 2022 | 17:32

    Ja stalno slusam Aninu verziju.nekako mi bolje lezi ova pesma njenoj boji glasa i jednostavno vise mi se dopada Anina verzija.

  • Samo kažem

    11. jun 2022 | 18:19

    Anina verzija je bolja... Oduvala je Miličinu... I nije neuobičajeno da prilikom izvedbe neke pesme pevači promene tekst, neki zaborave...

  • Klerrr

    11. jun 2022 | 17:32

    Haaahahahahahhhaha… Ona ne zna ni gde se nalazi, a ne šta peva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA