≫ 

Igor Kojić se iselio iz Kebine kuće: Bilo je rasprava, možda bi bilo sve drugačije sa Severinom

Igorovim roditeljima teško je palo što se razdvajaju od sina

  • 4
Dragan Olja Igor Kojić Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Kebin sin, Igor Kojić navodno odnedavno više ne živi sa roditeljima u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi. On je, kako pišu domaći mediji, kupio stan u njihovoj blizini.

- Igor je odavno imao želju da kupi sebi stan i da se malo odvoji od roditelja. Posebno od kada se i zvanično razveo od Severine. On je mlad, devojke se otimaju oko njega i verovatno će se jednom opet oženiti i zasnovati porodicu, pa je navodno hteo da ima svoju nekretninu - izjavio je izvor pa nastavio:

-Nekim prijateljima je čak govorio da bi možda sve bilo drugačije da su Seve i on živeli u svom stanu ili kući. Verovatno je mislio na period korone, kad je Severina boravila kod Kojića u kući, gde su se i posvađali, nakon čega je ona otišla za Zagreb i ubrzo prekinula svaki kontakt sa sada bivšim mužem i njegovom porodicom - priča izvor za Kurir.

Igorovim roditeljima teško je palo što se razdvajaju od sina.

- KebaOlja se u početku navodno nisu slagali da se Igor odseli. Bilo je tu i rasprava, ali na kraju su postigli kompromis da nađe stan u blizini kuće i da dolazi kod njih svaki dan. Iako zbog obaveza neki dan i ne ode, mama Olja mu uvek spremi ručak i odnese u stan - priznao je izvor pa dodao kako se oni sada osećaju.

-Još se nisu privikli na to da su ostali sami u velikoj kući. Već godinama pate za ćerkom Natašom i zato što ona ne može da se vrati iz Amerike, a sad im je i sin otišao. Ali postali su svesni da je to normalna stvar i da bi se to kad-tad dogodilo - završava izvor.

Video: Porodica Kojić bez Severine na slavi kod Brene, a evo šta Keba gde je snajka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Добро

    12. jun 2022 | 10:59

    Позовите код вас Ину,можда вас Бог погледа.

  • Xy

    12. jun 2022 | 11:19

    Najgore su ove opsesivne mame.

  • Lela

    13. jun 2022 | 07:39

    Pa i nije normalno da da odrastao čovek živi sa roditeljima to samo kod nas ima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA