≫ 

Tom Kruz više nije sa 20 godina mlađom glumicom: "Bolje se slažu kao prijatelji"

- Tomova i Hejlina veza je bila iskrena. Bez obzira na glasine koje su tvrdile suprotno, nikad nisu bili zajedno samo pred kamerama. Nažalost, nisu uspeli -

  • 1
Tom Kruz Hayley Atwell Hejli Atvel Foto: Profimedia/Alamy/Alan D West / Alamy, Tanjug/AP

Glumac Tom Kruz navodno je prekinuo ljubavnu romansu sa koleginicom Hejli Atvel.

Kako piše The Sun, par je nakratko prekinuo u septembru prošle godine, nakon čega je usledilo pomirenje, a sad je, navodno došlo do konačnog prekida. Iako se Hejli sa Tomom pojavila na premijeri filma Top Gun u maju, a izvor blizak paru okriva je to bilo zbog podreške glumcu.

- Tomova i Hejlina veza je bila iskrena. Bez obzira na glasine koje su tvrdile suprotno, nikad nisu bili zajedno samo pred kamerama. Nažalost, nisu uspeli - rekao je izvor i dodao: 

- Odlično su se slagali i imali fantastičnu kemiju zbog čega su vezi prošle godine odlučili dati još jednu priliku. Ali ono što je funkcioniralo iza zatvorenih vrata nije tako dobro funkcioniralo u javnosti. Odlučili su da im bolje ide kao prijateljima", dodao je anonimni izvor koji je istaknuo da im je presudila popularnost i pozornost koju su kao par izazivali.

Kruz je pre Hejli ljubio brojne holivudske lepotice poput Penelope Kruz, Heder Loklir ili Šer, a u braku je bio tri puta i to s kolegicama: Mimi Rogers, Nikol Kidman i Kejti Holms.

Video: Još jedna dipfejk animacija Toma Kruza koja koja ledi krv u žilama: Ne razlikuje se od realnosti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    14. jun 2022 | 08:59

    Pa to je normalno. Zanemoćao, a ona u "punoj snazi"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA