Nakon svađe Karleuše i Lukasa oglasila se Maja Marijana: "Nisam znala da nije tačan u glavi, uzeo je pare"

Maja Marijana otkrila je da je imala sličnu situaciju

  • 1
Maja Marijana Jelena Karleusa Aca Lukas Foto-montaža: Telegraf.rs, Nikola Tomić

Pevačica Maja Marijana prokomentarisla je sukob Jelene  Karleuše i Ace Lukasa zbog pesme "Provereno" za koju je demo verziju otpevala Ana Nikolić, a snimila Milica Pavlović.

Naime, nedavno je u javnost dospela demo verzija pesme "Provereno" koju je najpre otpevala Ana, ali ju je na kraju ipak kupila Milica. Čim je numera izašla, u javnost je dospela i verzija koju je otpevala Nikolićka, pa se na društvenim mrežama povela polemika koja ju je bolje otpevala. Ana je numeru čak pevala i na nastupu u Beogradu proteklog vikenda.

Maja Marijana otkrila je gostujući u jednom emisiji da se njoj desila slična situacija.

- Meni se desilo jednom da sam snimila pesmu neznajući da je tekstopisac prodao i predstavio kao svoju pesmu drugoj osobi. Mi smo u isto vreme, tako se ispostavilo snimile istu pesmu i izbacile je u isto vreme. Nisam ni htela nešto da promovišem pesmu jer je suludo, ali mora se to proveriti 100 puta. Mi kad dobijemo pesmu gotovu, onda donosimo sud da li nam se sviđa ili ne - rekla je Maja u emisiji "Puls Srbije" i dodala:

- Mi ne znamo šta je u glavi ljudima koji su nam ponudili pesmu. Autor muzike i tekstopisac rade pesmu, ja nisam znala da tekstopisac nije tačan sa glavom. Samo se u jednom momentu pojavila pesma ista kao moja, užas. Čovek je jednostavno tu pesmu prodao devojci i predstavio kao svoju, on i dalje tera svoju priču jer je uzeo pare. To tako ne sme da se radi.

Video: Maja Marijana stigla na svadbu kod sina Suzane Jovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Estradne stipse

    14. jun 2022 | 21:22

    Prvo pesmu platiš pa tek onda snimaš, a ne prvo snimiš pa platiš nikada, i onda kada se pojavi novi zakoniti vlasnik pesme one su kao u čudu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA