Sindi "pozajmila" ideju za stajling od Milice Pavlović: "Stoji im brutalno"

Sličnost u njihovim stajlinzima primetili su korisnici društvenih mreža koji su saglasni da i Milica, i Sindi izgledaju odlično

  • 3
Milica Pavlović i Albino Milica Pavlović, Foto: Marko Jovanović

Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi na svadbi Đanijevog sina Miloša nosila je sličnu kombinaciju koju je pre nje imala popularna pevačica Milica Pavlović.

Ivana je na sebi imala neon žutu suknju sa dubokim šlicem, vrtoglave potpetice, a gornji deo u crnoj boji i bez brusa jedva je obuzdao Sindine grudi.

Milica je na promociji albuma "Posesivna bivša", sredinom aprila, imala zelenu suknju i crni top, kao i cipele koje su iste kao one koje je uz sličnu kombinaciju ponela i Sindi.

Sličnost u njihovim stajlinzima primetili su korisnici društvenih mreža koji su saglasni da i Milica, i Sindi izgledaju brutalno.

"Ludilo koliko dobro i jedna i druga izgledaju", "Sindi pozajmila ideju od Milice", "Senjorita je original", "Super su obe, ali zna se ko je prvi poneo ovu kombinaciju", neki su od komentara.

Video: Brutalno izdanje Sindi Models na svadbi Đanijevog sina: Dekolte ogroman, a vide se i...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    15. jun 2022 | 20:55

    Sindi je prezgodna i prelepa... samo boje su iste!!!Pavlovicka joj ne moze biti ni sluga... velika razlika .... nedostizna za nju!!!!

  • bosle123

    16. jun 2022 | 13:38

    Joj nidje veze, milica ko daska colarica sa dva goda 😂🫡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA