"Peva s nacrtanim ukrasima, sujeta je čudo": Barbara Bobak podržala Milicu, pa urnisala pevanje Ane Nikolić

- Starije kolege bi trebalo da podržavaju i bodre mlađe umesto da se sa njima nadmeću i takmiče i udaraju na ovako niske načine - napisala je Barbara

  • 2
Barbara Bobak Ana Nikolić, Milica Pavlović Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Nakon što je poznata pevačica Milica Pavlović prozvala kolege što joj nisu pružile podršku u sukobu sa Anom Nikolić, oglasila se Barbara Bobak.

- Apsolutna podrška za ovog radnika, ribetinu, gospođetinu, pčelicu koja od prvog dana daje 700% sebe. Starije kolege bi trebalo da podržavaju i bodre mlađe umesto da se sa njima nadmeću i takmiče i udaraju na ovako niske načine. Sujeta je čudo - počela je izlaganje Barbara.

- Ta pesma je tvoja. Ti si je stvorila i ti si je napravila hitom. Ti si je, naravno, bolje otpevala (bez nacrtanih ukrasa khm, khm) i ne dozvoli da ti to iko oduzme. I ne daj se. Ovo samo znači da si toliko dobra u svom poslu da si postala svima trn u oku. Nastavi da kidaš jer zaslužuješ sve lepo što ti se dešava.

Barbara Bobak, Milica Pavlović Bobakova podržala Milicu, Printskrin: Instagram/senoritamilica

Milica je, oduševljena ovim rečima Bobakove, podelila njenu objavu na svom Instagram nalogu.

Šta su "nacrtani" ukrasi?

Barbara Bobak upotrebila je žargonski termin za uređivanje vokala u programu u kojem se u studiju snima pevanje. Takvi programi u kojima se snima omogućavaju da se otpevani ton pomeri naviše ili naniže, kako bi se dobio željeni ton.

Iako tehnologija sve omogućava, boja glasa dobija pomalo izveštačeni ton, zbog čega muzičari prepoznaju ovakvo uređivanje vokala.

Podsetimo, ceo ovaj sukob između Pavlovićeve i Nikolićeve je počeo nakon što je Ana počela na svojim nastupima da izvodi Miličinu pesmu i da je najavljuje kao svoju novu pesmu, iako je pesmu Milica platila i nalazi se na njenom novom albumu.

Video: Ana Nikolić nastavlja da provocira Milicu : Objavila kako na nastupu peva pesmu zbog koje se svađaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    16. jun 2022 | 09:22

    Sve je u naslovu"Darkova bivša"..hahaha.. a Ana Nikolić je Ana Nikolić...samo mogu da budu bivši od Ane Nikolić.. e tu je razlika, velika..

  • Gogi-11

    16. jun 2022 | 11:22

    Milica i pevanje pa ne ide to bas zajedno... ana je bolja pevacica ali pamet joj je,slaba strana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA