"Posetila sam erotske šopove, sve me je zanimalo": Nataša progovorila o muškim sponzorušama u njenom životu

- Moj život ne može da se opiše u tri reči, što se filma tiče to bi bilo toliko egocentrično - priznala je pevačica

  • 4
Nataša Bekvalac Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac otvorila je dušu o svojoj karijeri, budućnosti, ali i otkrila pojedine detalje iz svog privatnog života.

Novosadska barbika je prokomentarisala navode da je estrada "mala bara krokodila", kao i da li prati rad drugih kolega.

- Nemam ja tu vrstu ego tripa, ja se muzikom bavim više od 30 godina, 23 baš profesionalno, kad bi mi te stvari pumpale samopuzdanje i ego ne bih ja dovde dogurala. To mi da jednu vrstu prelepe energije i motiv za dalje, a sad ne znam šta to može da me uspali i izvede iz koloseka koji sam sebi zacrtala- rekla je Nataša pa priznala da li posećuje seks* šopove, s obzirom na to da često nosi veoma provokativne kostime.

- Da, bila sam, nisam ništa kupovala, ali sam gledala, sve me je zanimalo što sam tamo videla - izjavila je pevačica, pa otkrila da li bi i ona napisala autobiografska knjigu ili čak napravila film kao mnoge njene kolege.

- Moj život ne može da se opiše u tri reči, što se filma tiče to bi bilo toliko egocentrično, ne bih bila ponosna na sebe i nisu mi te ideje padale na pamet, isto važi i za knjigu. Zaista mi ništa ne pada na pamet u ovo doba - kaže Nataša, pa prokomentarisala svoj stav o veri.

- Nisam ti ja dobra adresa za to, to možeš da vidiš po mom životnom putu. Generalno da verujem u Boga, ali to je sve - kaže Novosadska barbika pa se našalila na račun sologamije.

- To nije moj izbor, to prepuštam ovim glupljim od sebe, nisam razmišljala na tu temu, čudno mi je to, nisam dovoljno porasla za tako nešto - otkrila je ona pa konačno progovorila o muškim sponzorušama kojih je sve više:

- Imam iskustva, to me više ne zanima, moja intuicija je poprilično izražena da bih mogla da prepoznam - priznala je Nataša za Republiku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA