"Skočila sam kao panter na njega, udarala sam ga pesnicama": Dara Bubamara pretukla nepoznatog muškarca

- Gde ćeš na Rusiju? Kad je dobio pesnicu, nije mu bilo dobro - izjavila je pevačica

  • 12
Amig Show, Amidži Foto: ATA Images

Popularna pevačica Dara Bubamara imala je vrlo neprijatnu situaciju na putu do aerodruma, kad joj je nepoznati čovek sasuo bujicu uvreda nakon čega ga je ona prebila.

Naime, pevačica je žurila na pomenutu lokaciju, dok joj je nepoznati muškarac sasekao put i krenuo da je vređa. Ona nije ostala imuna na to, pa je izašla iz vozila i krenula ka njemu.

- Kad neko krene na mene ja ga ubijem od batina. Bili smo na aerodromu, nervozni, žurili smo na avion. Čovek od dva metra mi se obratio kao niko u životu: "Ako budeš tako brzo vozila, ja ću ti sve po spisku". Vređao mi je majku, a ja sam na to alergična, jer sam izugbila svoje roditelje i to mi je neizlečiva rana - priča Dara, a onda opisuje kako je incident izgledao:

- Ja sam za ta dva minuta kao panter skočila na njega, ubila sam ga torbom, pesnicama, izubijala sam ga.. Prijavila sam i sebe i njega. Naravno, skinuli su ga sa leta, zato što je javno napao ženu. Ne volim što se to desilo, jer sam dobra u komunikaciji sa svim ljudima. I stvarno ne volim da se svađam. Da mi se obratio na lep način, rekla bih: "Izvini brate", ali se on nije smirio - govori Bubamara i za kraj dodaje:

- Gde ćeš na Rusiju? Kad je dobio pesnicu, nije mu bilo dobro. Radojka mafija kada je neko bezobrazan. Očigledno je navikao da se tako ponaša prema ženama, treba takve prebiti - zaključuje Dara Bubarama u emisiji "Exkluzivno".

Podsetimo, u medijima se pojavila vest da pevačica navodno snima svoj rijaliti koji će se zvati "Puno košta", po uzrečica po kojoj je pevačica poznata, a njen honorar će biti 250.000 evra.

Dara je pristala da je kamere snimaju puna dva meseca tokom leta, a rijaliti će navodno početi da se emituje na jesen. Pevačica je ovom prilikom progovorila prvi put o ovim navodima.

- Dobila sam jednu intresantnu ponudu, međutim meni je celo leto zakazano sa nastupima, uskoro treba da izađu dve nove pesme… Još uvek razmišljam da li ću prihvatiti taj rijaliti. Novac mi nije bitan za taj projekat, bitno mi je da se to uradi kvalitetno. E sad, da li ćemo to pomeriti za kasnije ili neću prihvatiti, još uvek ne znam. U poslednje vreme sam imala baš dosta obaveza i ne znam da li sam spremna tri meseca da se snimam - rekla je i dodala:

- Kada bi se snimao moj život, to bi bilo ludilo. Ja bih bila troduplo popularna šta se meni sve dešava. Ja bih pustila da oni snimaju svakako ono što ja radim - završava Dara Bubamara za “Blic”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krisss

    16. jun 2022 | 19:50

    Radojku opasno drmaju kompleksi.

  • Сандра

    16. jun 2022 | 19:51

    Ајд' кад неће други да ме хвале,онда ћу ја сама.

  • Sanja

    16. jun 2022 | 19:48

    Metar i zilit i ona nekog prebila?Price za malu decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA