"On je moj sef": Nakon što je Tina priznala šta je suprug uradio za nju, nastao muk u studiju

- On je jedan gospodin i džentlmen pre svega, zna da me iznenadi - izjavila je pevačica

  • 1
Izbor za Mis Srbije 2015. - Zvezdan Anđić  i Tina Ivanović Foto: Telegraf

Pevačica Tina Ivanović 26 godina uživa u skladnom braku  sa Zvezdanom Anđićem, a sada je otkrila nepoznate detalje njihovog odnosa.

Tina je nedavno simila pesmu "Šefe, šefe", gde je glavni akter u spotu upravo njen suprug Zvezdan.

- To je bila moja ideja jer je on kupio pesmu i rekao da moram da je snimim. Ja sam mu onda rekla da mora da glumi u spotu, da ne kažu ljudi da pevam nekome drugome, ja pevam svom suprugu. On je moj šef, ja sam njegova šefica - rekla je Tina, a potom i dodala da se Zvezdan odlično snašao na setu.

- Iznenadio je čitavu ekipu jer se postavio kao pravi glumac i maneken. Nije želeo da se snima i slika jer smatra da nije fotogeničan, a ispao je odlično. Nas dvoje smo dugo zajedno i sve sami realizujemo i obezbeđujemo - rekla je pevačica.

Za supruga kaže da je veliki džentlmen i gospodin, a potom otkrila kako je Zvezdan iznenadio jednom prilikom.

- On je jedan gospodin i džentlmen pre svega, zna da me iznenadi. Mnogo puta sam se iznenadila. Ja uvek kažem da mene sitnice osvajaju, a neke stvari koje je on uradio su me oduševile. Pošto je on mnogo vredan čovek, voli da kosi travu, napravio je jednom srce od trave i slovo T. Pozvao me je samo da izađem na terasu, onda sam imala i šta da vidim. Preko cele poljane srce i slovo T - ispričala je pevačica za "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA