≫ 

NBA zvezde, Filip bez Prije, Milica Mandić: Ove poznate ličnosti su bile na Pejovićevom koncertu

Pejović je više od 3 sata pevao pred beogradskom publikom, među kojima su bili poznati

  • 1
Aco Pejović, Koncert na Tašmajdanu Foto: Nikola Tomić

Popularni pevač Aco Pejović večeras, 17. juna, održao je spektakularan koncert na Tašmajdanu, a u publici bio je veliki broj poznatih ličnosti.

Među prvima došao je Filip Živojinović, bez supruge Aleksandre Prijović, koja ima nastup, pa će na koncert kuma doći u nekom od narednih termina 18. ili 19 juna na Tašmajdanu.

Voditeljka Sanja Kužet plenila je lepotom u opuštenoj varijanti, farmerkama i majici, a nije skidala osmeh sa lica i uživala je uz Pejovićeve hitove.

Dvostruka olimpijska šampionka u tekvondu, Milica Mandić sa suprugom Marko Đuričićem, ruku pod ruku i sa osmehom na lcu stigla je na koncert, gde je uživala u pevačevom performansu i vanvremenskim hitovima.

Teniserka Olga Danilović blistala je u cvetnom topu i šortsku preko kog je nosila beli sako, a početka koncerta deca su prilazila da se slikaju sa njom što je ona prihvatala sa osmehom na licu.

Takođe influenser Andrija Jo uživao je na Pejovićevom konecrtu, a zbog stajlinga od strane obožavetalji bio je odmah primećen.

Bivša NBA zvezda, Saša Pavlović, NBA zvezda Nikola Vučević i legenda srpske košarke Dejan Tomašević, bivši reprezentativac Srbije Duško Savanović, reperezentativac Srbije u fudbalu Uroš Račić, takođe su prisustvovali Pejovićevom spektaklu.

Podsetimo, Aco je koncert počeo uz pesmu legendarnog Tome Zdravkovića "Za Ljiljanu", koju je za potrebe filma "Toma", kojojm je oduševio prisutne i razgalio njihova osećanja.

Ređali su se Pejovićevi hitovi, publika je uglas pevala sa njim, a Tašmajdan bio je krcat i svi su bili na nogama od početka koncerta.

Ko je sve od poznatih bio na Pejovićevom koncertu, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA