≫ 

Oglasila se Mirka nakon Vujadinove objave zbog koje su svi mislili da su se venčali

Fudbaler je objavio fotografiju gde na jednoj kartici na stolu, za kojim sedi njegova izabranica, piše - Mirka Vasiljević Savić

  • 0
Anđela Miladinović, Filip Stojković, svadba, venčanje Foto: ATA Images

Glumica Mirka Vasiljević oglasila se nakon što su mnogi zbog objave njenog partnera Vujadina Savića pomislili da su se venčali.

Vujadin je na svoj Instagram profil postavio fotografiju, na kojoj vidimo da na jednoj kartici na stolu za kojim sedi njegova izabranica piše - Mirka Vasiljević Savić.

- Ko hoće da čestita, neka čestita! - napisao je on, a objava je pokrenula priče da su se venčali, te da je glumica svom prezimenu dodala i njegovo.

Nakon što su na mrežama svi brujali i Mirkinoj i Vujadinovoj svadbi, oglasila se glumica i otkrila da li su se venčali.

- Ne, to smo na nekoj porodičnoj proslavi... Svako je dobio ime i prezime gde sedi, pa je neko to tako stavio, pa se Vujadin našalio. Ne, ne, nije bilo svadbe - rekla je Mirka za Blic.

Podsetimo, Mirka je nedavno pričala o životu sa fudbalerom i četvoro dece, dve ćerke i dva sina.

- Moj život je u koferima. U koferima je od moje 19. godine. Ali, još koju godinu samo, to je to. Nije mi to naporno. Šta da radimo, to je naš život. Mi tako funkcionišemo. To je za dobrobit porodice. To je Vujadinov posao, mi smo tu da ga podržimo, da ga ispratimo - rekla je glumica tada.

Video: Mirka raspalila kolce 10 dana nakon porođaja: Slavlje za rođenje 4. deteta porodice Savić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA