Barbara iskreno o Laziću: Pevačica otkrila da je sve bilo baksuzno, a evo šta je naučila iz veze sa njim

- Sve je baksuzno i ajde, bilo, prošlo, završilo se, svima sve najbolje, njemu pogotovo - rekla je Barbara

  • 0
Barbara Bobak Foto: ATA Images

Pevačica Barbara Bobak prokomentarisala je potez Darka Lazića koji je pre par dana objavio njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

Naime, Darko je na svom Instagram profilu okačio sliku sa Barbarom, a onda je obrisao, ipak ona ona kaže da ne zna zašto je to uradio, te da sumnja da je u pitanju greška ili nepažnja.

- Ni prvi ni poslednji put da se tako nešto slučajno okači, tako da... On je ovako vrlo stručan po pitanju telefona i društvenih mreža... Ne znam, sećam se samo da me je zvao PR dok sam vozila, da mi se usijao telefon, ali nisam znala o čemu se radi. Dok sam stigla na odredište već je slika nestala, a pušteni su naslovi. Ali eto, svaka čast novinarima na ažurnosti, stvarno sam prijatno iznenađena da je toliko ispraćeno - rekla je Barbara za Grand Online, a onda dodala da joj je sedma sila izbaksuzirala vezu sa Lazićem:

- Nemam pojma, to sad da nagađam kako, šta i zašto, da li je neko izbaksuzirao. Sve je baksuzno i ajde, bilo, prošlo, završilo se, svima sve najbolje, njemu pogotovo.

Barbara je otirla i šta je naučila iz veze sa Lazićem.

- Da svaku buduću vezu krijem kao zmija noge, to prvo. Drugo, da je krijem kao zmija noge i treće da je krijem kao zmija noge (smeh).

Bobakova je za pomenuti govorila i o neprijatnim situacijama koje su joj se dešavale na nastupima, sa kojima je, kako kaže, uvek znala da se izbori.

- Pre nego što sam krenula u gostovanja po raznim televizijama i punila klubove, radila sam svirke, svadbe, i te neke privatne proslave gde nikad ne znaš ko će da ti priđe i moraš uvek da budeš nasmejan, bez obzira da li je neko pijan, da li drži nož, pištolj ili novac, uvek moraš da budeš ljubazan.

- Bilo je situacija gde sam znala da je bilo prisutno oružje i ostalo, ali umem da balansiram i da napravim odnos sa tim ljudima da me više gledaju kao sestru, a ne kao komad mesa. Uvek se obučem svedeno, jer uvek znam gde ide, tako da problema nije bilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA