Olja Karleuša progovorila o paklu koji je prošla zbog embolije pluća: "Gušila sam se, baš me je bolelo"

- Počela sam teško da dišem, imala sam kratak dah, gušenja, onda sam otišla da snimim pluća i tu se zapravo videlo stanje u kakvom sam se nalazila - rekla je Olja

  • 1
Olja Karleuša Foto: ATA Images

Pevačica Olja Karleuša uspešno se oporavlja posle embolije pluća, i bolničkog lečenja na kom je provela više od 20 dana.

Kako kaže, imala je sreće, ali i Božiju pomoć pa je sada dobro.

Naime, Olja se lečila u Univerzitetskom Kliničkom centru Srbije u Beogradu na odeljenju pulmologije.

- Dugo sam imala bol u listu noge. U prvi mah sam mislila da sam možda istegla tetivu, ligamente. Baš me je bolelo. Išla sam kod lekara, na nalazima je bilo sve kako treba, čak je i dopler krvnih sudova bio dobar. Međutim, u jednom momentu se taj tromb otkačio i stigao, takoreći do pluća.

- Počela sam teško da dišem, imala sam kratak dah, gušenja, onda sam otišla da snimim pluća i tu se zapravo videlo stanje u kakvom sam se nalazila. U narodu se to zove infarkt, a zapravo je embolija pluća - kaže ona i dodaje:

- Dvadesetak dana sam ležala u bolnici, u krevetu sve vreme. Nije bilo naivno ni najmanje. Ali, uz dobru disciplinu, pridržavanje saveta lekara i božju pomoć, sada je sve kako treba. Oporavljam se i dalje, ali je sada dosta bolje. I dalje idem na kontrole, slušam savete i preporuke lekara - kaže Olja za Svet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 19. jun 2022 | 20:57

    "Živ mi Todor da se čuje govor". Ove zaboravljene "zvezde" sve će učiniti da se o njima piše. Jedna pala u nesvest, druga imala ovo, treća ono, četvrta išla na infuziju... Pa šta ako je išla na infuziju? Koliko sam ja infuzija primio u zadnjih deset godina ni broja se ne zna pa se ne hvalim.😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA