≫ 

Milica Dabović je u ovome došla na sestrino venčanje: Prekratka haljina sa šlicem, a dekolte "puca"

Bivša košarkašica se nakon crkvenog venčanja presvukla u još provokativniju kombinaciju

  • 15

Košarkašica Ana Dabović udala se danas, 19. juna, za svog izabranika, a veliku pažnju javnosti privukla je čipkana mini haljina koju je za ceremoniju ponela njena sestra, Milica Dabović.

Milca je poznata kao neko ko voli provokativno da se oblači i ističe svoje atribute, što je učinila i na svadbi svoje sestre.

Dabovićeva je blistala u ljubičastoj, čipkanoj haljinici sa šlicem, koja je toliko kratka da je svaki pokret "opasan" kako ne bi izvirilo previše.

Milica je imala i izražen dekolte koji je malo šta prepusti mašti, a mnogi su saglasni da je Dabovićeva prava bomba, ali da je možda malo preterala jer je u ovom izdanju bila u crkvi.

Bivša košarkašica se presvukla, pa je naon crkvenog venčanja svoje sestre ponela takođe ljubičastu čipkanu haljinicu na bretele sa bombastičnim dekolteom.

Crkveno venčanje održano je u manastiru Savina, dok će građansko da se obavi u restoranu pred svim zvanicama.

Podsetimo, proslava venčanja održaće se u jednom od najskupljih restorana u Herceg Novom, gde je cena po osobi čak 240 evra. Restoran se nalazi na 100 metara od mora, ima svoju plažu i prelep pogled na more.

Ana i Ilija su u vezi od 2019. godine i žive zajedno u Monpeljeu, gde nastupaju za lokalne klupove. Ilija je krajem prošle godine zaprosio Anu, a sada će i ozvaničiti vezu.

Video: Po crnogorskim običajima mlada je kupljena: Evo kako je vaterpolista otkupio Anu Dabović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA