One su se slomile pred kamerama: Zbog bivših ljubavi grcale su u suzama na televiziji

One su otvoreno i javno žalile za propalim ljubavima

  • 6
Aleksandra Mladenović, Luna Đogani, Kristina Kija Kockar, Nataša Bekvalac Foto: ixabay, Nikola Tomić, ATA Images, Marko Jovanović, Nikola Anđić

Mnoge poznate dame u javnosti otvoreno govore o detaljima iz privatnog života, pa samim tim i muškarcima koji su obeležili njihov život.

One su pokazale koliko su iskrene i hrabre, te su otvoreno žalile za propalim ljubavima, a tom prilikom i zaplakale.

Ljubavna priča Nataše Bekvalac i Danila Dače Ikodinovića završila se 2011. godine. Nedugo posle razvoda Nataša je gostovala u emisiji "Amidži šou", gde joj je pušten emotivni video sa fotografijama nje i Dače.

Uz sve to išla je i emotivna numera "Da te volim", zbog čega se slomila i grcala u suzama, te nije mogla da se smiri. Ovaj prizor rasplakao je i sve u studiju tada.

Nataša je ovu situaciju, kako se navodi, zamerila Ognjenu. Međutim, vremenom se slegla prašina i sada je pevačica redovan gost u njegovim emisijama.

Pevačica Aleksandra Mladenović rasplakala se u emisiji "Magazin IN", gde je otvoreno ispričala detalje iz privatnog života.

Ona se tom prilikom dotakla bivšeg dečka i otkrila da je zbog njega dosta propatila, isplakala mnogo suza, pa tako ni u emisiji nije uspela da ostane imuna na sve te situacije kada ih se prisećala.

- Rekla sam da se više neću vraćati bivšim partnerima. Ja sam se stalno vraćala muškarcu koji mi je obećavao da će se promeniti i da će nešto uraditi, ali ništa. Bila sam mnogo meka, naivna, davala sam mu šansu da se vrati, ali sve je bilo isto. To je trajalo četiri godine, ali naučila sam dosta iz toga, sazrela sam i naučila sam da se više ne vraćam praznim pričama. Samo delima - izjavila je ona.

Kija Kockar ušla je u rijaliti Zadruga kao zakonita supruga Slobe Radanovića, koji ju je prevario pred milionima gledalaca sa Lunom Đogani.

Pevačica je od bivšeg muža tokom boravka u "Zadruzi" doživela javno poniženje, a tokom gostovanja u emisiji "Magazin In" otkrila je da je i pored svega što je učinio, Sloba imao obraz da traži da joj se vrati.

- Povređena sam jer sam volela. I dalje sam povređena i boli me sve što mi je uradio. Ali mi se nikada ne bismo razveli da ja nisam inicirala razvod i podnela zahtev. Sloba posle svega nije hteo da se razvede, molio me je da ostanemo zajedno i spasimo brak - rekla je Kija u emisiji kod Sanje Marinković i briznula u plač.

- Ne mogu više da glumim, pući ću. Ja sam kriva za razvod, Slobodan me je preklinjao da se ne razvodimo i izgladimo odnos. Do sada bismo i dete imali. Bila sam glupa, a on mi se sada sveti i inati mi se sa onom Jelenom. Sada će da se oženi njom samo da bi meni bilo još gore. Ona će mu decu roditi, a to mi je najbolnija tačka. Maštali smo i sto puta se smejali kada smo zamišljali našu decu, a sada će mu ih druga podariti - govorila je Kija dok je Sanja pokušavala da je umiri.

Luna Đogani takođe se više puta slomila zbog muškaraca pred kamerama.

Ona je u prvoj sezoni lila suze zbog svađa sa tadašnjim dečkom Slobom Radanovićem.

Kasnije je Đoganijeva plakala i zbog sadašenjg supruga Marka Miljkovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    20. jun 2022 | 22:07

    Nije Luna plakala zbog Slobe kao muskarca,jer on nula muskarac,vec zbog lazova koji ju je lagao a ona klinka poverovala i tada i Kiji i sebi upropastila zivot.Velika skola.

  • Andrea

    20. jun 2022 | 22:05

    Koga briga za tudje ljubavne probleme? Zasto bi ovo nas trebalo da zanima?

  • Mara

    20. jun 2022 | 21:36

    Dje staviste Natu sa ovim likovima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA